Minden szőke hajfestéktől töredezik a haj?
szia Szerintem minden szőke roncsolja...
Neked amúgy, hogy plusszban vasalod is nagyon eltöredezik a vége?
Első válaszoló: Mivel alapból nagyon erős és dús hajam volt, nem féltem tőle hogy tönkremegy, de 4-5 év után mégis töredezetté és csúnyává vált. Hogy a hajvasalástól vagy a festéktől roncsolódott jobban már nem tudom visszavezetni, de most látszik meg annyira rajta, hogy lépnem kell. Itt inkább az idő távlaton van a hangsúly, ami alatt nem foglalkoztam a problémával, de megfelelő ápolás mellett valószínűleg nem lett volna gond.
Második válaszoló: igen nyilván a hajfestés nem egészséges és semmilyen szempontból sem óvhatom vele a hajam úgy mintha nem lenne festve, számomra mégis elengedhetetlen :D így több az önbizalmam és lényegesen jobban érzem magam a bőrömben. Törekszem a középútra.
Én éveken át platinára, meg jégszőkére festettem. Most középszőke, ammóniamentessel van festve, hát szemmel látható a különbség a hajam egészségében!
Amúgy a zöld tea+licsi kivonatos Garnier a festék, középszőke.
20.19. vagyok, sosem vasaltam a hajamat, igaz, ez kimaradt a leírásomból :) Nekem morbid hogy forró cumóval konkrétan szarr.á égessem, mert a vasalás ezt teszi.
A puhaság titka nálam: a hajbalzsamot pakolásként használom, azaz mosás után nem csak ráteszem-lemosom, hanem 30 percre bennehagyom törölközővel becsavarva.
Én is szőke vagyok, és nincs egy törött hajam se, max pár száll, de nem vészes, már 3 éve szőke vagyok. és egészséges a hajam, hajmosás után szoktam vasalni régebben, már 1 hónapja akkor se vasalom. És rendszeresen vágatok belőle meg ápolom, így megelőzhető, hogy törjön. És nem csak a szőke, hanem bmilyen színtől törhet a haj, ha nem törödik vele az ember.
NE VASALD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!