Ha hajfestéktől hullik a hajam (palette) mennyi idő után marad abba az utolsó festéstől?
Figyelt kérdés
2 hete festettem vele, azóta hullik, napi 150-200 szál. Előtte Loreallal festettem, azzal semmi gond nem volt. (tudom, maradni kellett volna annál)
Mikor áll el a hajhullás? El fog egyáltalán?????
2011. júl. 23. 16:00
2/10 anonim válasza:
Én kb 3 évig feketével festettem a hajam többnyire palette-vel és nagyon hullott a hajam egy idő után. Elmentem bőrgyógyászatra és azt mondta az orvos hogy napi 200 szál kihullása normális. Hát nem tudom. Mindenesetre használj valami hajhullás elleni hajszeszt. Amit ajánlani tudok az a Varga hajcseppek és a Bánfi hajszesz. A varga drága viszont nagyon hatékony.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi! MOst ginsenget próbálok, kíváncsi leszek, ha nem, akkor Varga jön.
200 szál szerintem nem normális, szorozza be 365-tel, 70,000 haj egy évben, atyaég, kb annyi van az ember fején összesen, legalábbis nem sokkal több...
2011. júl. 24. 20:22
5/10 anonim válasza:
Most ez lehet, hogy hülyén fog hangzani, de egyél meg napi 1 gerezd fokhagymát (vagy törd össze, keverd össze vízzel és gyorsan idd meg). A hajhullást valószínűleg az okozza, hogy a hajfestékben található valamelyik összetevőre allergiás vagy és ez a fejbőrödben egy enyhe gyulladást okozott. A fokhagyma az egyik legerősebb gyulladáscsökkentő és természetes antibiotikum, tehát viszonylag gyorsan (kb 1 hét) megszünteti az ilyen problémákat. Külsőleg viszont nem hatékony, mert az illóolajai irritálják a bőrt...
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi, a fokhagymát kipróbálom.
Ha pár hét, akkor lassan aktuális lesz abbamaradnia....
2011. júl. 26. 17:09
7/10 anonim válasza:
De mondjuk egy fejbőrvizsgálatra azért nem ártana elmenned. Lehet, hogy nem is a hajfestéktől hullik, csak pont akkor jött ki. Főleg, ha mondjuk egyéb hajfestékkel összefüggésbe hozhatódolog nem volt, pl nem csípte vagy viszketett amikor rajta volt a festék vagy utána közvetlenül. Miután a hajfestéket kimosod ugyanis, utána a fejbőröddel és a hajhagymákkal már semmilyen kapcsolatba nem kerül a festék...
8/10 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, be van gyulladva a fejbőröm, adott rá valami szteroidos cseppet, szerinte el kell múlnia a hajhullásnak, de azt mondta, ha egy hónap múlva is hullik, menjek vissza.
2011. júl. 30. 11:48
9/10 anonim válasza:
Látod, jól tetted, hogy elmentél dokihoz. :) Remélhetőleg azért nem fog egy hónap után is hullani...
10/10 laylessza válasza:
nekem is kihulott a palette festektol eleg sok :/ a loreallal semmi gond azota azt hasznalom, de neked visszanőtt ami kihullott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!