Mit tegyek, hogy ne legyen ekkora csömöröm a vasalástól? Más mindent kivasal, és csak én vagyok ilyen lusta, hogy csupán az "elmenős" holmikat vasalom?
Figyelt kérdés
Sose szerettem csinálni, de amióta nekem kell, ki nem állhatom. Leszakad a derekam meg a lábam, megsülök, és halálra unom magam közben. Pedig nem hagyom összegyűlni, minden mosás után vasalok.2008. okt. 29. 19:08
11/14 anonim válasza:
"...jutalmazod magad.. en igy szoktam"
Aztán kialakul a Pavlovi reflex, és ha sütit látsz rémülten elkezded keresni a vasalót!
:D
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Ha tévézek, nem tudok vasalni, egyébként meg nem is megy olyan műsor, ami érdekel, vagy ha igen, akkor nem a vasalásra figyelek. Még odaégnék a deszkára, vagy valami. :) Jutalomfalatok? Az most amúgy is jár nekem 38 hetes terhesen. :D Pedig valahogy meg kéne szeretnem, mert a kisbaba ruháit muszáj lesz vasalgatni...
2008. okt. 30. 19:39
13/14 anonim válasza:
Zene. Perfekt ilyen esetekre. Nem kell "odafigyelni rá", mint a tévére, viszont jó kis háttér. Berakod a kedvenc zenéidet - vagy, ha hozzám hasonlóan netán kabarérajongó vagy, akkor valamelyik kabaré-kazettát - és hajrá! Máris nem unalmas, sőt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!