Most tényleg ekkora probléma hogy bentmaradt a kocsiba a lányom?
Biztos nem hagytam volna bent. Nyitott ajtó: elmegy/elcsavarog, vagy őt lopják/csalják el.
Másrészt 6 éves, ki kell bírjon egy bolt látogatást, ha tényleg 5 perc, akkor főleg. Én csak igaz ismeretlenül, de arra kérlek ne hagyd a kocsiban többször egyedül. Bármi megtörténhet. Bármi.
Sztem nem gond.
6 evesen en mar sok mindent felfogtam, o is eleg nagy mar.
Hát nézd... okos gyerek voltam, szintén nem forgalmas kis boltba jártunk, de ennyi idősen simán volt, hogy elvitt valami idegen kamu leszólítással, ami nem tűnt gyanúsnak. Még kocsiban hagyás sem kellett hozzá, csak odébb léptem, amíg anyám pakolt vásárlás után vagy ilyesmi, szóval nem hagyott kint.
Kb. másfél percbe telt, mire utánunk rohant, és akkor már jóval lentebb jártunk az utcán. 25 év telt el, de azóta is hallgatom, hogy ott akartak ellopni a bolt elől, mert olyan kis lüke voltam. :D
Szóval én aggódnék, sajnos rossz emberek mindenhol vannak. Ettől rossz anya nem leszel, előfordul, hogy adott pillanatban nem úgy cselekszik az ember, ahogy kéne, végül is nem lett baj. De rendszer nem csinálnék a dologból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!