Most tényleg ekkora probléma hogy bentmaradt a kocsiba a lányom?
Figyelt kérdés
6 éves. Beszaladtam 5 percre a boltba,ő nem akart jönni, kint maradt a kocsiba. A bejárat előtt van a parkoló,szóval egy percre kb az ajtótol. Ablakokat leengedtem, az ajtó nyitva volt , ha barmi van, ki tudjon szállni. A kulcsot kivettem persze a kocsibol.2018. szept. 5. 19:18
12/34 anonim válasza:
Ha neked nem baj, hogy akàrmi történhet vele, akkor nekem sem.
13/34 anonim válasza:
Engem amiatt zavar, hogy igy is keves a gyerek, de ha neked nem gond, hogy baja lesz, kik vagyunk mi, hogy feltsuk a gyerekedet a halaltol, eroszaktol.
14/34 anonim válasza:
Szerintem helyzetfüggö, ott ahol a madár se jár és rálátsz az autóból szerintem nem gond, ha kint hagyod, én lehet nem hagynám amúgy, de én túl parás vagyok.
15/34 anonim válasza:
Semmikèpp nem hagyom az autóba egyedül, meg úgy egyáltalán az utcán sem lehet mèg egyedül.
16/34 anonim válasza:
Attól függ hol
Nagyvárosban, vagy Bp-en nem hagynám ott..
Itthon simán.
6 évesen egyedül jarnak a gyerekek az óvodába, iskolába..kutyát sétáltatni
Igen, a boltba is..
5 percre szerintem egy 6 éves gyereket leengedett ablakkal ott lehet hagyni, egy átlagos településen, ahol az emberek 2/3-a ismeri egymást
( 2800 fő, ahol felnőttem, 4800 ahol most lakunk)
17/34 anonim válasza:
Egy nagyvárosban soha nem hagynám ott. De kistelepülésen 5 percre simán.
18/34 anonim válasza:
Itt a faluban én is megengedem, hogy az autóban maradjanak a gyerekeim (6 és 4 évesek), de pl a városban már nem hagynám semmi pénzért. Én egyébként bezárom őket az autóba ha nincs meleg, nyáron nem engedtem, hogy kint maradjanak mert nem akartam tárva nyitva hagyni az autót.
19/34 anonim válasza:
Hát mi kis településen lakunk, de biztos, hogy nem hagynám kint a gyerekeimet!
Nem tudom miért hiszik azt az emberek, hogy az ilyen hely biztonságos... Pedig nagyon nem az
20/34 anonim válasza:
A kettes valaszolo tul paranoias
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!