Most tényleg ekkora probléma hogy bentmaradt a kocsiba a lányom?
Nem hagynám.
Elhiszem hogy okos, de rengeteg beteg ember van, akik ilyen szituban még okosabbak. Soha nem lehet tudni.
6 évesen simán otthagyom a játszótéren, amíg elszaladok a boltba. Ha nincs kedve bejönni, kint megvárhat.
Mondjuk az autót nem hagytam volna nyitva, ablakok leengedve (elég a gyerek mellett max félig, de ezt kezeli magának már egy ekkora), mert ez azért felhívás keringőre egyes embereknek... viszont 6 évesen elég nagy ahhoz, hogy ki tudja nyitni az ajtót, ki tudjon szállni, ha valami baj van... ráadásul már nagy nyári meleg sincs, hogy ez gondot okozzon.
20!
2-es vagyok. Ha a mai világban a szülő mellől ellopnak gyereket akkor egy nyitott autóból ahol egyedül van, még könnyebben el tudják. Ha ezért aggódom, és paranoiás vagyok szerinted, akkor az. Tudod vannak azok a helyzetek amikor azt gondolod, nem lesz semmi baj és velünknez nem történhet meg,-gondolja a szülő. És pomt az ilyen eset előzi meg az mondtat hogy:"miért pont velem/velünk történt ez?" Ezt én el akarom és el is fogom kerülni. Lehet rólam véleményed, legyen is, csak az óvatosságot és a paranoid viselkedést ne keverd össze. :)
Azért itt nem egy pár éves piciről van szó, hanem egy 6 éves gyerekről. Én megyeszékhelyen élek, de itt is sok elsős gyerek jár egyedül iskolába, sőt a fiam osztálytársa tavaly, másodikban, 7 évesen távolsági busszal járt haza egy város közeli faluba.
Anyósoméknál falun a szomszéd gyerekek egyedül jöhettek haza az oviból.
Az én lányom most 7 éves, de tavaly is simán kint maradt a bolt előtt rollerezni, biciklizni, amíg én bementem.
Én túlaggódó anyuka vagyok, még a gyerekeim szerint is, de ebben azon kívül, hogy én bezártam volna az autót, nem találok kivetni valót.
Helyzetfüggő szerintem. Faluban élünk,van vagy 2500 fő,maradt már kinnt a kocsiban a 6 évesem többször,de mindíg úgy álltam meg hogy lássam az ablakból.
De városon nem engedném h kinntmaradjon.
Én is kint hagyom,nem sokszor volt ilyen, előfordult párszor!
Sőt,a most 8 évesen egyedül elsétál a két sarokkal arrébb lévő kisboltba!
Basszus!
6 éves! Mi a fene baja lenne? Ennyi idősen mi egyedül jártunk iskolába. Egy 6 éves gyerek nem hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!