Hogy szoktathatom le a fülbirizgálásról?
Az én fiam két éves és ő is ezt csinálja.Amikor még cicizett akkor közben is gyűrögette a fülét!Én nem hiszem,hogy erről le kellene szoktatni,legalábbis én nem fogom.gondolom ez megnyugtatja őket és segíti az elalvást!
Én pl:a kispárnámat gyűröm magam alá,és ha nincs velem akkor alig illetve nehezen tudok elaludni,nem lennék boldog ha mondjuk a párom elvenné tőlem és nem engedné hogy a párnámmal aludjak.A nővérem aki 38 éves a mai napig rongyzsepit fog a kezében alváskor!
Szia!
Nekem is ezt csinálja a kisfiam, ő 2 éves! Csak sokszor a mi fülünket fogja,ritkábban a sajátját, ha álmos, ha fáradt, vagy ha a szeretetét akarja kimutatni. Nekem eszembe sem jutott, hogy le kellene szoktatni, és, amikor kicsi voltam a babám haját piszkáltam, és nem tudtam aludni, ha nem volt velem.
Szerintem ne szoktasd le, mert ez segít neki a megnyugvásba, és az elalvásban!
csak azért gondoltam, hogy le kellene szoktatni róla, mert elég durván gyűri a fülét. A füle felső részét lehajtja és benyomja füllyukba :)
Emiatt a porc is nagyon puha. Akkor hagyjam? Ne szoktassam le?
minek erről leszoktatni (úgysem fog menni, mondjuk sztem :D)
enyém is üti a fejét, gyűri a fülét és tekergeti a haját mikor álmos de sosem jutott eszembe leszoktatni. inkább megy aludni :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!