Hogyan szoktathatom le az óvodás korú gyerekemet a cumiról?
Mond meg neki hogy a fogai csúnyák lesznek,és ki fogják nevetni az oviban meg az utcán ha meglátják hogy ilyen nagy fiú/lány és még mindig cumizik!
Nálunk bevált!:D
Szia!
Ez a Mikulás nagyon jó ötlet, azt hiszem én is bevetem...Hozzánk is beöltözve jön a Keresztapu...pszt :)
Le fog róla szokni magától. Nem baj, hogy cumizik.
Van olyan ismerősöm, aki elvette a gyerek cumiját, hogy nem kell az már neki és szabályosan beteg lett a gyerek. Ment a hasa, stb... Miután az orvos letolta, hogy mégi hogy gondolta a dolgot, visszaadta a cumit és elmúlt a hasmenés...
Ne verd át a gyereke, mert nem hülye, csak kicsi.
a cumi pótszer, nyugtató---valami miatt még mindig ezzel nyugtatja magát,érdemes lenne vizsgálatot tartani a kis érzelmi életében....
vannak-e veszekedések otthon a szülők között stb
alkut kellene kötni, ha lecseréli valamire mondjuk egy plüss állatkára amit ölelgethez
A lányomat fogorvoshoz vittem. Ott a doktornéni megállapította nála, hogy nyitott harapása van a cumizástól. Azt mondta neki, hogy vasat kap a szájába, ha nem hagyja abba a cumizást.
Mutatott neki fogszabályzós képeket és ez annyira megijesztette, hogy többet a kezébe sem vette, nem hogy a szájába.
Négy éves volt akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!