Hogyan szoktathatom le babámat az esti kelésről-evésről?
Én pont 7 hónaposan szoktattam le a babám.A kórházban azt mondták, hogy neki már nem kellene éjjel ennie.Sikerült átszoktatnom a vízre.Azóta reggel fél 8-ig alszik (este 8-tól).
Megpróbálhatnád, hátha sikerül!
A nagy 14 hónapos koráig kelt minden éjszaka aztán nem, most két éves.
A kicsi 5 hónapos már végigalussza az éjszakát ez teljesen gyerek függő dolog.
Én se értem, minek kellene leszoktatni. Ha éhes, akkor adj neki enni, ilyen egyszerű. Majd amikor itt lesz az ideje, magától át fogja aludni az éjszakát.
Sajnos órási a nyomás az anyukákon, hogy a gyerekük legyen el magában, aludjon el egy szóra egyedül, és aludja át az éjszakát. Csakhogy a legtöbb gyerek nem ilyen. Akkor a gyerekek nagy része alvási problémás baba lenne? Nem hinném, Inkább a szülők, és főleg a szülők környezetének az elvárása az, ami irreális.
Egyéves fiunk van, még mindig 2x ébred éjszaka. Kap enni, utána visszaalszik. Nem zavar, sőt, a férjemet se! Nem tudná elképzelni, hogy bármi "idomítási praktikával", sírni hagyással leszoktassuk erről, rengetegszer hangúlyozza, hogy soha ne hagyjuk sírni. (nem mintha bármelyikünk is akarná.) A tea meg nem vált be, mert nem szomjas, hanem éhes. Tehát kap enni, aztán nyugi van, mindenki elégedett és alszik tovább. :-)
Olvasnivaló:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!