Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves korig adtál kúpot a...

Hány éves korig adtál kúpot a gyerekeidnek?

Figyelt kérdés
A fiam most múlt 5 éves és ha beteg akkor még kúpot is szoktunk használni. Sokkal hatékonyabb és szó nélkül hagyja. Ha tiltakozna akkor nem használnám. A doktornénit megkérdeztem és ő is azt mondta, hogy adjam neki nyugodtan de kezdem úgy érezni, hogy már idős hozzá.

2020. jan. 30. 14:32
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
17%

60-as, nagyon beteg volt anyàd. Ez màr bőven szexuális zaklatás.

Egyik ismerősöm kistini gyerekének az orvosuk rendszeresen kúp alakú rohamgyógyszert ír fel. (2024-ben) Inkább hozatnak neki másikat külföldről.

aug. 30. 21:50
 62/64 anonim ***** válasza:
100%

Na, ez meg túlzás.

A kúp normális, adja be magának, és akkor nincs gond.

aug. 30. 22:49
 63/64 anonim válasza:
34%
61-es, reflektálva a kommentedre amit irtál a bejegyzésemre; szerintem is simán megfelel annak, plusz az orvost se értem így utólag, hogy mondta rá az áment, hogy persze, dugjunk a 9-10éves gyerek fenekébe kúpot, biztos jót tesz mentálisan is..ebben a sztoriban sokmindenki megbukott
aug. 30. 23:54
 64/64 anonim ***** válasza:
100%
14 éves koromig gyerekorvoshoz jártam. Nem tudom miért, de nekem még ekkor is kúpot írt fel. Nyilván 14 évesen magamnak raktam be. Kellemetlen volt, de nem volt rám írva, nem reklámoztam senkinek. Egy fokkal még mindig jobb, mint az injekció. Emlékszem, kisgyerekként imádtak szurkálni, egy sima megfázásnál, influenza szerű megbetegedésnél is.
szept. 1. 08:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!