Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves korig adtál kúpot a...

Hány éves korig adtál kúpot a gyerekeidnek?

Figyelt kérdés
A fiam most múlt 5 éves és ha beteg akkor még kúpot is szoktunk használni. Sokkal hatékonyabb és szó nélkül hagyja. Ha tiltakozna akkor nem használnám. A doktornénit megkérdeztem és ő is azt mondta, hogy adjam neki nyugodtan de kezdem úgy érezni, hogy már idős hozzá.

2020. jan. 30. 14:32
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
70%

42!

Van,amikor muszáj. Én majdnem 4 éves koráig adtam a lányomnak kúpot.

Annyira "rossz" élmény volt neki,hogy maga feküdt az ágyra letolt bugyival. Biztos nagyon megrázta a dolog... Ja,nem.

Hiszen akkor tiltakozott volna legalább.

Az sokkal rosszabb élmény volt neki,mikor az orvosa mindenféle előzetes közlés nélkül legalább 10 cm mélyen tolta a fenekébe az ujját. Akkor ordított szegénykém...Nagyon sajnáltam 😞.

2023. jún. 2. 10:57
 52/64 anonim ***** válasza:
100%
Hányásra való kúpot kellett többször adnom a gyerekeimnek, kb évente elkaptak egy több napos hányós dolgot. 4-5 éves koruk körül én is elgondolkodtam, hogy illik-e még kúpot adni, végül a fiam 6 évesen még kérte egy ilyen vírusnál, hogy anya légyszi mert attól mindig jobban vagyok. Azóta nem kellett de ha kérte volna adtam volna.
2023. jún. 2. 13:13
 53/64 anonim ***** válasza:
27%
3 éves a kiírás. Remélem azért egy 8 évest már nem kúppal tömsz..
2023. jún. 2. 16:31
 54/64 anonim ***** válasza:
73%

53!

Ha a kúp segít,és a 8 évesnek van egy kis esze,maga fogja kérni.

2023. jún. 2. 19:19
 55/64 anonim ***** válasza:
25%

Hogyne kedves 54#

Ha neked is lenne eszed , nem dugdosnál a gyerek fenekébe semmit..mikor van többféle fájdalomcsillapító..

2023. jún. 2. 20:59
 56/64 anonim ***** válasza:
75%

Ha máshogy nem megy mert nem tud hatni akkor ez van!

Aki ezt képes összehozni fejben a szexualitással az elmebeteg!

Amikor én beteg voltam és majd meg döglöttem mert nem ment le a lázam semmitől én is kaptam de eszembe nem jutott erről soha életembe bármilyen szex, mellesleg az is aberrált aki azt szexre használja. Szrásra való max, arra tervezték!

2023. jún. 2. 23:24
 57/64 anonim ***** válasza:
80%

Én 16 évesen is kaptam kúpot. Nyilván magamnak raktam be. És nem azért kaptam ilyet, mert limfomán voltam és az "analizálásra" vágytam volna, se nem azért mert perverz lett volna a dokim, vagy a gyógyszerész. Sőt vannak felnőtteknek való kúpok is, nem csak szorulásra.

Ha valaki pl mindent kihány, akkor marad ez vagy az injekció. Otthoni körülmények között talán a kúpot egyszerűbb bevenni. Továbbá a végbélből felszívódva, egyből a célterületre jut a hatóanyag, gyorsabban hatékonyabban. Kikerüli a májat, kevésbé terheli, oda csak közvetve fog eljutni. Nem fog egyből kapásból lebomlani a hatóanyag egy része, ezért is tud hatékonyabb lenni az ilyen gyógyszerforma.

Vannak előnyei a kúpoknak. Különben nem gyártanák őket a mai napig. Az alkalmazásuk pedig teljesen életkorfüggetlen. Az hogy valaki tudatlan, netán aberrált perverz és valamiért a szexualitással akarja mindenáron összekötni, az nem a kúp hibája.

2023. jún. 3. 08:36
 58/64 anonim válasza:
79%
Nálunk a kúp 2-3 éves körig jó működött, aztán nagy mumus lett. Utána csak akkor adtam, amikor tényleg nem volt más alternatíva.
2024. ápr. 26. 13:01
 59/64 anonim ***** válasza:
86%
Aki a kúpot a szexszel vagy az abuzálással azonosítja,az vagy perverz,vagy beteg. Pont.
2024. ápr. 26. 15:01
 60/64 anonim válasza:
67%
Én olyan 9-10 éves koromig kaptam,az utolso egy hányós betegségnél volt,anya kérte az orvost, hogy kúpot írjon fel.Nagyon utáltam,tiltakoztam ellene,ráadásul már szégyelltem is,az egész családom tudta.Este hasra kellett feküdnöm,úgy tolta be a fenekembe és szorította a farpofáim egy ideig.A mai napig rossz emlék
aug. 30. 19:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!