Hány éves korig adtál kúpot a gyerekeidnek?
42!
Van,amikor muszáj. Én majdnem 4 éves koráig adtam a lányomnak kúpot.
Annyira "rossz" élmény volt neki,hogy maga feküdt az ágyra letolt bugyival. Biztos nagyon megrázta a dolog... Ja,nem.
Hiszen akkor tiltakozott volna legalább.
Az sokkal rosszabb élmény volt neki,mikor az orvosa mindenféle előzetes közlés nélkül legalább 10 cm mélyen tolta a fenekébe az ujját. Akkor ordított szegénykém...Nagyon sajnáltam 😞.
53!
Ha a kúp segít,és a 8 évesnek van egy kis esze,maga fogja kérni.
Hogyne kedves 54#
Ha neked is lenne eszed , nem dugdosnál a gyerek fenekébe semmit..mikor van többféle fájdalomcsillapító..
Ha máshogy nem megy mert nem tud hatni akkor ez van!
Aki ezt képes összehozni fejben a szexualitással az elmebeteg!
Amikor én beteg voltam és majd meg döglöttem mert nem ment le a lázam semmitől én is kaptam de eszembe nem jutott erről soha életembe bármilyen szex, mellesleg az is aberrált aki azt szexre használja. Szrásra való max, arra tervezték!
Én 16 évesen is kaptam kúpot. Nyilván magamnak raktam be. És nem azért kaptam ilyet, mert limfomán voltam és az "analizálásra" vágytam volna, se nem azért mert perverz lett volna a dokim, vagy a gyógyszerész. Sőt vannak felnőtteknek való kúpok is, nem csak szorulásra.
Ha valaki pl mindent kihány, akkor marad ez vagy az injekció. Otthoni körülmények között talán a kúpot egyszerűbb bevenni. Továbbá a végbélből felszívódva, egyből a célterületre jut a hatóanyag, gyorsabban hatékonyabban. Kikerüli a májat, kevésbé terheli, oda csak közvetve fog eljutni. Nem fog egyből kapásból lebomlani a hatóanyag egy része, ezért is tud hatékonyabb lenni az ilyen gyógyszerforma.
Vannak előnyei a kúpoknak. Különben nem gyártanák őket a mai napig. Az alkalmazásuk pedig teljesen életkorfüggetlen. Az hogy valaki tudatlan, netán aberrált perverz és valamiért a szexualitással akarja mindenáron összekötni, az nem a kúp hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!