Hány éves korig adtál kúpot a gyerekeidnek?
Az én fiam egy éves múlt, még nem kapott és remélem soha nem is lesz rá szükség.
Én viszont anno sokáig azt kaptam, mivel minden gyógyszert kihánytam. Egyszerűen pszichésen nem tudtam lenyelni és rögtön a teljes gyomortartalom is jött vele együtt. Szóval én anno gyerekként, sokat kaptam. Bár nyilván én sem szerettem az érzést, de én magam is sokkal inkább azt választottam. Mert tudtam hogy attól jobban leszek és nem fogok hányni sem. Szóval nekem az kisebb kellemetlenség volt minden lenyelni egy tablettát vagy szirupot.
"Akinek már olyan súlyos problémája van, hogy az élete múlik rajta azt illő kórházba vinni és nem a kúppal szórakozni."
Zseniális 😂
Az az esetet, amit a 19-es említett akkor végződik halállal vagy maradandó károsodással, ha nem szarakodnak otthon a kúppal. ;)
Mert kúp majd kórház a sorrend. Nem kórház kúp helyett.
Az eddig kommenteket elolvasva, most lehet hogy nagyon meglepő dolgot fogok írni, de én már javában iskolás voltam, mikor még kúpot kaptam. Nyilván ekkor már magamnak raktam be. Nem egy nagy dolog.
Felnőttként szorulásra most is kúpot használok, ez hat. Nem értem az a kúp téma mért olyan tabu, vagy misztifikum egyeseknek... Nem csak csecsemőknek létezik kúp, hanem tízen éves gyerekeknek, felnőtteknek is. Ha nem lenne rá szükség, igény, akkor nyilván nem gyártanának ilyet.
Én 20 éves koromban használtam életemben először kúpot.
Olyan durva mandulagyulladásom volt, hogy a 3 féle bogyó nem volt elég, így az orvos kúpot is írt.
Szóval nem hinném, hogy lenne maximum korhatára.
Egyszer kapott, 5 hònaposan.
Annyira üvöltött, hogy keptelen lettem volna szajon àt adni gyògyszert.
Alapbòl nagyon ellene vagyok annak, hogy bàrmit a gyerek fenekèbe dugjunk. Sose kellett làzàt merni, de tuti a hòna alatt mèrtem volna.
Az màs, ha magànak adja be valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!