Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Teljesen szétcsúsztam, elbukta...

Teljesen szétcsúsztam, elbuktam mint anya. Hogy tudok megjavulni? Segítség!

Figyelt kérdés

3 éves lesz a kislányom. Mielőtt megszületett, megfogadtam, hogy sosem fogom bántani, lehetőleg még a hangomat sem emelem fel. Utóbbiról hamar kiderült, hogy irreális, de mostanra teljesen kezdem elveszíteni a kontrollt.

Az alvása katasztrófa már a kezdetektől, ma éjjel is vagy 2 órát fent volt, hulla vagyok, a délutáni altatásnál másfél órája kínlódtam vele, ő meg dacolt, ellenkezett, rugdosott, szó szerint provokált, nekem meg eldurrant az agyam. Elfenekeltem... életemben először. Borzalmasan érzem magam, iszonyúan.

Az idő túlnyomó részében talán gondos, szerető anya vagyok. De egyre könnyebben kijövök a sodromból, egyre hamarabb jön el az a pont, amikor robbanok, és egyre nagyobbak a robbanások. Ez a mai... el sem akarom hinni, hogyan viselkedtem. Mi lesz legközelebb, vagy egy év múlva?!

Voltam már pszichológusnál is, hogy adjon valami tanácsot a dühöm/frusztrációm kezelésére, egy vagyont hagytam nála, de nem ért semmit.

Segítsetek, kérlek, ne rajtam, hanem szerencsétlen gyerekemen!

2019. szept. 25. 14:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó, magyarul nálatok akkor a gyerek a főnök.Nem szólsz rá semmiért, az van amit ő akar.
2019. szept. 25. 15:37
 12/14 anonim ***** válasza:
20%
11: nem egészen erről van szó, de ha te ennyit fogtál fel belőle, nekem olymindegy.
2019. szept. 25. 16:03
 13/14 anonim ***** válasza:
81%
Rávágtál a seggére és akkor már pszichológushoz kell rohanni, meg itt picsogni? Nem már! És nem, nem ütöm az enyémet, nincs is miért, de eddig már kétszer ráhúztam a fenekére, mégsem omlottam össze. Semmi baja nem lesz ettől.
2019. szept. 25. 16:22
 14/14 anonim ***** válasza:
95%
Ne altasd délután, az én kislányom se igényelte, mert ha aludt akár fél órát is délután, akkor este 10,fél11 előtt nem aludt el és kínszenvedés volt, mire elaludt. Semmi értelme nem volt. Az idegrendszere rendben. Így elalszik este 8körül és nekünk is van esténk. Elhiszem, hogy kiborulsz, ezt én sem bírtam. Menjetek el inkább játszótérre, sétáljatok nagyokat, gyűjtsetek terméseket, kreatívkodjatok, vagy ha épp olyan kedvetek van, kuckózzatok be és nézzetek egy mesét. Lazulj bele egy kicsit a dologba és élvezzétek az együtt töltött időt. Ha meg nagyon nem bírod, igyál egy citromfű teát, az nagyon jól lenyugtat.
2019. szept. 25. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!