Teljesen szétcsúsztam, elbuktam mint anya. Hogy tudok megjavulni? Segítség!
3 éves lesz a kislányom. Mielőtt megszületett, megfogadtam, hogy sosem fogom bántani, lehetőleg még a hangomat sem emelem fel. Utóbbiról hamar kiderült, hogy irreális, de mostanra teljesen kezdem elveszíteni a kontrollt.
Az alvása katasztrófa már a kezdetektől, ma éjjel is vagy 2 órát fent volt, hulla vagyok, a délutáni altatásnál másfél órája kínlódtam vele, ő meg dacolt, ellenkezett, rugdosott, szó szerint provokált, nekem meg eldurrant az agyam. Elfenekeltem... életemben először. Borzalmasan érzem magam, iszonyúan.
Az idő túlnyomó részében talán gondos, szerető anya vagyok. De egyre könnyebben kijövök a sodromból, egyre hamarabb jön el az a pont, amikor robbanok, és egyre nagyobbak a robbanások. Ez a mai... el sem akarom hinni, hogyan viselkedtem. Mi lesz legközelebb, vagy egy év múlva?!
Voltam már pszichológusnál is, hogy adjon valami tanácsot a dühöm/frusztrációm kezelésére, egy vagyont hagytam nála, de nem ért semmit.
Segítsetek, kérlek, ne rajtam, hanem szerencsétlen gyerekemen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!