Engednéd egy ilyen anyának, hogy lássa a gyereket?
3 éves a gyerek, 7 hónapja nem találkoztak. Nem is nagyon érdeklődött iránta. Most, hogy apuka (nem én vagyok az apa) tölti fel facebookra a képeket az új párjával ésaa gyerekkel máris megjelent, vinné a gyereket stb.
Szerintetek?
3 éves gyerek nem is emlékszik nagyon 7 hónapra visszamenőleg, biztosan nem engedném, hogy elvigye, kvázi idegen neki..
Engedném, hogy jöjjön és látogassa, ahogy azt előírták, építse újra a kapcsolatot a gyerekével.
Egyébként ha a féltékenység hoz fel belőle anyai érzelmeket, nekem az is jó, csak legyen kapcsolata a gyermekével, hogy a gyerekem érezze, hogy fontosnak tartja az anyja.
Amennyiben nem volt hivatalos gyermekelhelyezes, ez nem engedem nem engedem kérdés: neki is pont ugyanannyi joga van a gyerekhez,mint a mik szülőnek. Tehát láthatja, elviheti, bármit megtehet, amit apuka.
Ha volt gyermekelhelyezes, akkor arról van egy jogerős ítélet, azt kell betartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!