Normális, hogy egy 10 éves fiú egy napot sem bír ki az anyja nélkül?
így ritkábban látom mint szeretném
tényleg? És mi akadályoz, hogy negbeszéld a feleségeddel, és néha te kísérd haza a suliból, pl:?
Nem biztos h nem bír ki egy napot sem az anyja nélkül, inkább az lehet hogy veled nem bír ki egy éjszakát sem.
Milyen gyakran találkoztok, mennyire vagy része az életének? Mert ha nem hetente többször találkoztok és ha nem vagy aktív részese az életének, akkor egy kisgyerek nyilván nem fog elmaradni veled, akkor se ha te vagy az apja. Nagyon fontos h mennyire közvetlen, szeretetteljes a viszonyotok, vagy esetleg érzi rajtad h na apa megjött 2 hét után mert "kötelező" neki, de egyébként tökjól elvan a gyerek nélkül, viszont most rá akar költeni 30 ezret h így kompenzáljon amiért előtte 1 hónapig rá se bagózott...
Nekem 1 éves koromban váltak el a szüleim, teljesen csak anyukám nevelt, apukámmal nagyon ritkán találkoztam, így amikor elvitt közös programra mindig sírtam, még 9 évesen is, kb olyan volt számomra mint egy idegen, alig tudott rólam, az életünkről, a szokásainkról, egy kislány igényeiről bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!