Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » De én akkor miért ne aludhatné...

De én akkor miért ne aludhatnék ott?

Figyelt kérdés
Anyámnak van egypár barátnője..az egyik egy 28 éves nő,ő vele vagyok eddig a legjobb viszonyba.Ő tud rólam mindent,én is tudok róla nagyon sokat(majdnem mindent).Van egy 5 éves nagycsoportos lánya,aki jövőre iskolába megy,ha nem tartják vissza.Vannak ennek a kislánynak barátnői(hála istennek),ezek a kislányok elég sokszor náluk alszanak,viszont van 2 kislány,akinek vannak 5.-es tesói,ezek közül az egyik lány is ott szokott aludni a testvérével az általam említett nőnél,akit én is nagyon szeretek.Ez még nem is lenne nagy gond,csakhogy ők fél éve ismerik ezt a nőt,én meg 4 éve.Én egyszer aludtam náluk,ez a lány meg 2.-szorra.Ez még mindig nem gond,de mikor én ott akarnék aludni,anyám nem engedné tuti,mert tavaly is nehezen vettem rá..:(:S HOGYAN VEGYEM RÁ?MEGINT NÁLUK AKAROK ALUDNI,a nővel már megbeszéltem:)
2010. júl. 7. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem a "nő" kérdezi meg anyukád? Felnőtt a felnőttel biztosan jobban megérti egymást. (Egy keresztkérdés: miért akkora buli ott aludni?? Beszélgetni nappal is lehet!) L27
2010. júl. 7. 15:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Mert jó buli és kész:D:D

Ráveszem h megkérdezze:):):P vagyis majd..kérdeziCX

2010. júl. 7. 16:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja és persze még jöhetnek a válaszok!FONTOS!:D
2010. júl. 7. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Válasz: Nem AKARNI kell valamit! Hülye nyávogós kis liba!
2010. júl. 9. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!