Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan aludhatnék a barátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan aludhatnék a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Esténként annyit ficergek hogy félek hogy le rugnám az ágyról. Ti ezt hogy irányítottátok?
2010. máj. 12. 08:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Velem ilyen gond nemvolt :D

Mint egy fadarab úgy alszok - ahogy lefeküdtem úgy kelek :))

De sztem próbáld meg hogy az oldaladon fekszel - ő háttal neked szintén oldalt és a karodat vagy a feje alá vagy a párna alá teheted - ha szorosan melletted van akkor nemhiszem h olyan sokat mozognál -

De minden fejben dől el szóval ebben változhatsz

22F

2010. máj. 12. 08:34
 2/11 anonim ***** válasza:

Jaj de aranyos vagy! :)

Sajnos az alvást nem lehet befolyásolni, mindenki másképp alszik.

Külön ágy esetleg?

2010. máj. 12. 08:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Lehet külön ágy is. De pont az lenne a lényeg hogy együtt alszunk... :)
2010. máj. 12. 08:46
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát akkor háttal egymásnak.

De nem muszáj feltétlen aludni ;)

2010. máj. 12. 08:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is "ficergős" vagyok. De kiskifli-nagykifliben valahogy nem úgy mozgok ;)
2010. máj. 12. 08:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is mozgolódok, nemegyszer rúgtam le a pplant, gyűrtem fel a lepedőt. Ha a barátnőmmel alszom, akkor mellébújok, átkarolom, és még csak meg sem fordulok.
2010. máj. 12. 08:52
 7/11 A kérdező kommentje:
Még nem aludtunk együtt pont ezért de lehet megpróbáljuk lehet tényleg máshogy viselkedik az ember
2010. máj. 12. 08:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Én minden éjjel dobálom magam, rugdosok, miden. Amióta együtt vagyunk párommal, azóta ez megváltozott. Valahogy egész éjjel tudatában vagyok annak, hogy ott fekszik mellettem, és nem akarok belerúgni, vagy nem akarom megütni, ilyesmi. :) Ezt komolyan mondom! (Bár nem is alszok túl mélyen azóta)

21/L

2010. máj. 12. 09:24
 9/11 nusz ***** válasza:
Kiskifli nagykifli az a legjobb :) én csak a takarót szoktam lehúzni a barátomról, de ha felkel rá ő meg visszahúzza :D
2010. máj. 12. 11:41
 10/11 A kérdező kommentje:
hehe :D
2010. máj. 12. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!