Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek arról, hogy egy 15 éves lány együtt szeretne aludni a baratjával?

Figyelt kérdés
Most itt olvasgattam és bele futottam egy ilyen kérdésbe és nagyon sok ember azt mondta,hogy nem. Ti engednétek? Kiváncsi vagyok☺☺

2019. márc. 17. 20:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem nem kell siettetni. Van egy csomó dolog, amit csinálhattok együtt. Ismerjétek meg egymást úgy igazán. Ha elkezdtek szexelni akkor sokszor más program rovására az ágyban fogtok kikötni és nem adjátok meg magatoknak a lehetőséget, hogy megismerjétek egymást, egymás szokásait, reakcióit.

Kb olyan, mint amikor a 3-4 éves gyerek nagy gyereknek való filmet néz mert ő azt akarja nézni. Az igazi nekivaló gyerekfilmekből pedig kimarad mert az már nem köti le.

Mindennek megvan az ideje, minek siettetni?

2019. márc. 19. 11:50
 22/25 anonim válasza:
94%
Atya ég! Ugyan miért lenne qrva egy 15-16 éves lány ha lefekszik a barátjával? Nem arról volt szó, hogy minden nap másnál alszik! Azzal én sem értenék egyet. De ha már elég ideje együtt vannak, ismerem a srácot és látom h nem egy tipikus max 1-2 hétig tartó kapcsolat, akkor simán megengedném. Nem értem ezeket az embereket. Az meg még jobb, h 18 évesen ki akarod rakni a gyereket, elvégre felnőtt. Kérdem én, neked 18 évesen volt munkád? Amikor csak épp most estél ki a suliból vagy még be sem fejezted? Igen, sokkal jobb ember vagy, mert nem 15 évesen vesztetted el a szüzességed (itt remélem elég hangos az irónia), de nálad ez komolyan indok lenne lényegében utcára rakni a saját gyereked? Remélem a gyereked is így szeret / fog szeretni majd. Amúgy meg, remélem azt tudjátok, hogy a gyereket te csináltad, te nevelted, miattad lett olyan, amilyen. Ezért nem is haragudhatsz rá. Mert nem az ő hibája.
2019. márc. 19. 23:02
 23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor valaki úgy vélekedik mint én😁
2019. márc. 20. 07:58
 24/25 anonim ***** válasza:
39%
Te agyoniskolazott utolso valaszolo, 18 evesen egy normalis gyerek meg TANUL :D hova a jo istenbe koltozzon az? Mondjuk neked meg egy kutyat se adnek a kezedbe ilyen hozzaallassal nem hogy gyereket.
2019. márc. 28. 02:50
 25/25 anonim ***** válasza:
2. Oldalon volt utolso valaszolo nem tenyleges utolso 😂 de a szovegem arra ertettem aki 18 evesen mar kirakna a gyereket
2019. márc. 28. 02:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!