Nektek mi a véleményetek arról, hogy egy 15 éves lány együtt szeretne aludni a baratjával?
15-20-25 évvel ezelött a szülök adták, még küldték férjhez a lányaikat, akkoriban korán házasodtak, és szűltek.
Látszik hogy gözöd sincs utolsó.
Meg hogy "mi mai 15évesek nem vagyunk már olyan kislányok" persze hogy nem, egyik válaszoló fentebb leírta, hiába pontozzátok le, attól még igaza van.
Úgy néznénk ki a mai 14-15éves lányok, mint a megérett 30éves nök.
AZ én korosztályom volt még normális, akkoriban a "gyerekek" gyerekekhez méltóan néztek ki, és nem volt kufirc ennyi idösen!
Ja meg hogy "15évesen mindegyik tudja mi a szerelem, és megtalálják a férjüket" aha, Pont ezézt van annyi elvált, még egyedülálló anya.
Hadd dugjanak. Ma már semmit sem lehet elég korán kezdeni.
De jó lenne, ha azt is korán elkezdenék, hogy hogyan tartsák El magukat önnálló an, férj nélkül, gyerekkel a nyakukon. Mivel mi szülök nem vagyunk kötelesek támogatni, csak egy bizonyos korhatárig. Ha dugni van esze, akkor a munkára is legyen. Én ennyi idösen napszámban kapáltam anno.
Te jo isten mik ezek a valaszok....
15 evesen vesztettem el en is, koszonom szepen mara mar a menyasszonya vagyok annak az embernek:)
Nekem akkoriban megengedtek az egyutt alvast, ha majd lesz lanyom es o ezzel all elo 15 evesen azt fogom mondani hozza haza had ismerjuk meg, es ha normalis akkor aldasom ra, inkabb otthon mint egy erdoben.
Lehet ezt tiltani, majd azt hazudja baratnonel alszik stb majd szexel erdobe, kocsiba, wcbe a szulovel valo kapcsolata meg romokban lesz.
A legfontosabb a KOMMUNIKACIO, felvilagositas, megismerni a parjat es annak a szuleit stb
Esetleg a ti gyereketek.
AZ én lányom nem lesz ilyen, mert megvan rendszabalyozva, és nevelve, nem a k rvasagra van nevelve. AZ anyját még minden esetben tisztelnie kell.
AZ én anyám is szigorú volt, semmit sem engedett, visszagondolva igaza is volt. Es a tiltas ellenere sem volt erdoben, még kocsiban, vagy az árok szélén dugás. Azt a k rvák szokták csinálni. Tisztelet volt!
Mi a tosz van ezekkel itt
Én anno 15 évesen aludtam együtt az akkori párommal, édesanyám nem akarta engedni, tehát jöttek a hazudozádok, megromlott a kapcsolatunk. 18 évesen elköltöztem, most 20 évesen már csak karácsonykor beszélek vele.
Ha normális a lány meg a párja is, akkor nyugodtan, inkább mint hogy hazudjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!