Nektek mi a véleményetek arról, hogy egy 15 éves lány együtt szeretne aludni a baratjával?
Korai de ha egyutt akarnak lenni akkor egyutt is lesznek. A.f..z ugye nappal is felall. Es inkabb egy rendezett.tiszta helyen legyen a dolog mint egy bokorban vagy koszos helyen.
Enis 15 evesen vesztettem el es mara mar a ferjem. Nem ezen mulik hogy mi lesz a gyerekbol.
23N
Biztos hogy nem! En 18évesen vesztettem El a szűzességemet, azt is megbántam, mert az akkor i báráton egy gyökér volt, még jó hogy erre idöben rájöttem,és lepattingottam, szerencsére nem szűltem töle/neki, volt annyi eszem.
Nos ha a lányom 15évesen dugni szeretne, akkor úgyis dugni fog, ennek ellenére 15évesen nem engedném neki. Túl korai. Mindenesetre ugye én nem vagyok mindíg ott, hogy tartsam a gyertyát, ezért vennék neki egy csomag óvszert, és odaadnám neki, illetve a lelkére kötném, hogy anélkül senkit ne engedjen a lába közé, mert én nem szeretnék még nagymama lenni,ellenkezö esetben ha nem fogad szót, odaköltözhet a bakjához, elvégre én nem így, még erre neveltem, hogy 15évesen ribi legyen. A Mai generáció sajnos ilyen, és mind túlfejlett, 15évesek úgy néznénk ki, mint a 20_30évesek már. Én anno még 18évesen is, 14-15-nek néztek. Szeretem a konzervatívitást, konzervatív vagyok.
Én is 15 éves voltam, mikor elkezdtünk együtt aludni az akkori kedvesemmel. Megfogtok lepődni, de nálunk nagyon sokszor volt CSAK alvás. :) Semmi szex, semmi tapi. Filmeztünk, beszélgettünk, öleltük egymást. Jó volt éjszaka is az mellett lenni, akit szerettünk.
Szeretkezni meg nappal is szeretkeztünk.
Én pont ennyi idős voltam, mikor összejöttem az első "igazi" barátommal, aki később a férjem is lett. Persze szerettünk volna együtt aludni, NEM szexelni, de természetesen nem lehetett, a családom egyértelműen állást foglalt a kérdésben. Hiába ültem le velük normálisan beszélgetni, nem engedtek semmilyen formában. Az addig nagyon jó kapcsolatom megromlott anyukámmal, jöttek az éjszaka kisurranások és kapu előtt beszélgetések, fél éjjeleken való telefonbeszélgetések, apróbb hazugságok, füllentések...nincs mit szépíteni, kamaszok voltunk. Nagypapám állt mellettem egyedül, mondván hogy a f#sz nappal is pont ugyanúgy feláll, ha le akarnánk feküdni azt ígyis-úgyis megoldanánk, de inkább otthon, normális körülmények között, tiszta ágyban, mosakodási lehetőség mellett tegyük, mint kocsi hátsó ülésén, erdőszélen, fáskamrában, vagy isten tudja, hol...
Végül 19 éves lettem, mire megoldódott helyzet és elkerültem egyetemre, de szentül megfogadtam, hogy az én lányommal másképp fogom csinálni. Hozzáteszem, hogy a férjemmel együtt vagyunk már 13 éve, 3 éve hozzámentem, most várjuk a kislányunk megszületését. Valószínűleg szerencsém is volt, hogy pont elsőnek belenyúltam a legjobba, de akik esetleg később szakítanak, amíg normálisan, kulturáltan, okosan vannak együtt, akkor bizonyos keretek között egy-egy együtt alvás hétvégén vagy nyári szünetben nálam bőven belefér. Legalább van mit várni, van mire készülni, van mit tervezgetni, nem csak a kategorikus eltiltás van. 15 évesen a mai lányok már nem annyira kisgyerekek, mint voltak 15-20-25 évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!