Anyukám nem engedi, hogy tornázzak! Mit tehetnék?
16/L vagyok, 165 centi és 80 kiló. Egy ideje fogyókúrázom, lement rólam 5 kg. Itthon naponta 1 órát tornázom Rubint Réka DVD-re, de anyukám nem akarja megengedni, mindig próbál lebeszélni.
Ő 110 kiló és minden mozgást ellenez. Szerinte veszélyes az egészségemre napi 1 óra torna, 20 perc is bőven elég lenne. Nyáron az az indok, hogy túl meleg van, télen pedig azt mondja, hogy megfázom.
Megértem, hogy félt, de hogyan lehetne vele megértetni, hogy a tornázás egészséges, és az ő túlsúlya az, ami veszélyes?
Tényleg próbálj elbeszélgetni anyukáddal,állítsd magad mellé és mond neki hogy tornázzon ő is veled.
Egyébként mennyi idő alatt adtad le az 5 kilót?:)
Anyád igazi antifitness :D
És íme egy olyan eset, hogy a gyerek sokkal okosabb, mint az anyja.(bocs, ha sértő)
Szia!
Igaz, ez nem a kérdésedre válaszol de szerintem érdekelne téged:
12 éves lány vagyok és 166cm 80 kg-ról indultam és most 70,5 vagyok:D És én is a rubint Rékás tornát csinálom 1 héten 3-4 szer.
És szerintem tornázz inkább egy nap többször kevesebb időt.
Szia:D
Remélem valamennyire hasznos válaszot adtam neked:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!