Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » _Hol itt a probléma? , ,

_Hol itt a probléma? , ,

Figyelt kérdés
Az van hogy 15 vagyok és anyámék szinte sehova sem engednek el persze amikor osztják az észt akkor mindig azt mondják hogy odamész ahova akarsz,azt csinálsz amit akarsz de ez egyáltalán nem így van! Annyit engednek hogy lemehetek az udvarra és fél10re haza kell jönnöm -.- Ez már nem az első eset volt hogy elmentem otthonról éjfél után és észre se vették.Nem értem miért nem engednek lent maradni tovább,hiszen csak pár haverral találkozok,nem iszok,nem sexelek se semmi ilyesmi...Akkor miért nem lehetek lent tovább???
2010. júl. 1. 15:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

09:18

Én is egy ilyen kis városrészben lakom és igaz hogy 9,fél10 ig ott vagyok de utána már eszembe se jutna odamenni

meg szerintem faluba este sokkal jobb mint városba...

2010. júl. 3. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!