Lehet hogy pitiáner probléma, de hogy nyugodjak meg?
az hogy egyre jobban azt érzem hogy nagyon szeretném kifejezni magam az öltözködésemmel. konkrétan egy divatos irányzatra gondoltam, kissé rockosabb feelinggel, de meglegyen az a bizonyos "művész-stílus" is benne. csak zsebpénzt nem kapok, anyukám meg sosem akar eljönni velem vásárolni mert hogy van ruhám és hogy minek több? én pedig mindig vágyakozva nézem az interneten vagy újságban a ruhákat, hogy ez a kabát, ez a csizma, ez a sál, és a fejemben vannak újabb meg újabb kollekcióötletek.. természetesen akartam dolgozni menni de mindenhol 18 év a korhatár.
egy különleges stílust akarok kiépíteni ami a szmeélyiségemet tükrözi, kicsit vadabb, divatos, kicsit rockeres, kicsit hippis, amolyan művész-stílus..
de a valóéletben meg még mindig ugyanazokat a tömegcuccokat hordom mint bárki más...
14/L
Ha nem tömegcuccokat akarsz akkor felejtsd el az ujságban, plázában látott cuccokat , mindenki azokat hordja.
Amugy ennyi idősen teljesen normális hogy jól akarsz öltözködni meg saját művészi stilus ilyesmi.... de ki fogod nőni, majd ha napi 8-10 órákat dolgozol te se fogod érteni a lányod öltözködési dilemmáit:D
addig viszont a megoldás! : alakitsd át a cuccaidat. Van egy barátnőm ... olyan ruhái meg táskái vannak.. és ebből amugy pénzt is tudnál keresni, ő 5-6000 ft-ot simán kap egy egyszerű vászon táskáért mert ötletes szines és tényleg csak 1 van belőle:) szóval próbálj ügyeskedni
ha a turkálóban, vagy másik városokban vásárolsz, akkor könnyen egyedi stílusúvá válhatsz:))
remélem , tudtam segíteni
Ui.:Nem gáz a turkáló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!