Mit csináljak? Szomszéd probléma
A volt szomszéd lány megtalált facebookon és azt akarja jelöljem be ismerősnek de én nem akarom bejelölni kiskorunkba se voltunk jóba és én nem arra hajtok hogy minél több ismerősöm legyen olyan is akit ki nem állhattam
és ő mindig ellopdosta a cuccaim aztán meg letagadta és azt mondta azok az övé és most is már üzenetet is küldött hogy miért nem jelölöm vissza .Írtam neki hogy miért nem jelölöm vissza de ő nem érti meg .Hogy értessem meg vele?
gyerekes vagy.
ha nem akarod, hogy lássa amit csinálsz, nem jelölöd vissza és meg mondod neki. kérlek, ha ennyire panaszos vagy akkor neki mondd, és ne pedig róla:) remélem érted
a szomszéd lány te hagyod hogy egy lány lobdossa a cuccadid?
hát te hülyevagy
"nem jelöllek vissza, mer utállak. nem akarom látni az undorító képedet az ismerőseim között. utállak mint a sz.rt, elutasítom a jelölésed, és valahányszor bejelölsz el fogom utasítani, mer utállak téged. gyűlöllek, és örülnék ha meghalnál"
valahogy így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!