Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » _Hol itt a probléma? , ,

_Hol itt a probléma? , ,

Figyelt kérdés
Az van hogy 15 vagyok és anyámék szinte sehova sem engednek el persze amikor osztják az észt akkor mindig azt mondják hogy odamész ahova akarsz,azt csinálsz amit akarsz de ez egyáltalán nem így van! Annyit engednek hogy lemehetek az udvarra és fél10re haza kell jönnöm -.- Ez már nem az első eset volt hogy elmentem otthonról éjfél után és észre se vették.Nem értem miért nem engednek lent maradni tovább,hiszen csak pár haverral találkozok,nem iszok,nem sexelek se semmi ilyesmi...Akkor miért nem lehetek lent tovább???
2010. júl. 1. 15:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
mert kiskorú vagy és ha történik valami veled, akkor őket veszik elő!!!
2010. júl. 1. 15:33
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem értem , én 14 éves fiú vagyok , és én önszántamból nem megyek bulizni ... mi abban a jó ? Nem tudtok délután beszélni vagy délelőtt ?
2010. júl. 1. 15:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Még nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy éjfél után ne legyél otthon, és szórakozóhelyekre járj. Próbálj kompromisszumot, pl, néha 11-re érsz haza, de tudják hol vagy és kivel. De ők a szüleid, ha nem engednek, akkor majd később biztosan fognak. Nem katasztrófa, hogy időben otthon kell lenned 15 évesen.
2010. júl. 1. 18:18
 4/11 anonim ***** válasza:

óó ez semmi.. engem még hivogatnak este/éjszaka is. Múltkor csak úgy elvittem nagymamám autóját, kicsit autóztam (van jogsi minden, H astra) 12után anyám hívott óránként kb.

17/f

15évesen engem sem engedtek el, max 10ig

2010. júl. 2. 14:29
 5/11 A kérdező kommentje:

1.válaszoló,tudok magamra vigyázni

2-3,nem bulizni megyek

4 az igen :D

2010. júl. 2. 14:49
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha-ha-ha, bocsánat, kedves kérdező:|

Mindenki azt mondja, hogy tud magára vigyázni. Hát kábé annyira tud, hogy májusban egy fiú ismerősöm (minden nap láttam suliba) egy tök biztonságos helyen életét vesztette. Nem volt beteg, leesett 12 méter magasról. Most azt fogod mondani, hogy te nem leszel magasan, de elég ha mondjuk kibicsaklik a lábad, vagy elesel és bevered valahova a fejed (Ne adj Isten). Tudom, hogy annak a fiúnak most jó, de viszont a szüleinek borzasztó. Ha szereted a szüleid, értsd meg őket, és fogadd meg, amit mondanak. Tudom, hogy nehéz, hisz én is nagy hisztit tudok csapni ezért, de ha egyszer Neked lesz(nek) gyereke(i)d, megfogod tudni, hogy miért tiltanak meg mindent a szüleid. Egyszerűen féltenek.

2010. júl. 2. 21:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Ja, és még annyit hozzáteszek, hogy még most is nagyon fáj, ha rágondolok a fiúra. Amikor megtudtam a hírt, hetekig sírtam. Egy évvel kisebb volt nálam (12).

Nem kell beszólni azért, hogy kisgyerek vagyok, tudom magam is.

2010. júl. 2. 21:56
 8/11 anonim ***** válasza:

kedves utolsó: eléggé komoly csajszi/srác lehetsz a válaszod alapján. De hogy azért picit bele is kössek: ennyi erővel ki se menj az utcára, mert rádesik egy féltégla...

nameg összedől a ház, vagy fejedre esik a csillár.

2010. júl. 3. 08:54
 9/11 anonim válasza:

Hát én nem tudom. Nekem világéletemben nem voltak barátaim, állandóan a szobám négy fala között ültem/ülök.. Most, hogy már szakközépbe járok, lettek barátaim, de velük meg macerás találkozni, mert ők pesten laknak, én meg kint a francba egy kis faluba, vidéken... 2 volt osztálytársam van, akikkel úgy nagyjából jól elvagyok, szóval anyum még örül is, ha elmehegyek otthonról... De nekem is, max este 9-10 óra, mikorra haza kell érnem általában.. Bár megkérdeztem már, hogy kiengedne-e éjfélkor volt osztálytársammal, és rábólintott!!! :D

Magyarul, addig vagyok kint ameddig akarok. De nem szeretek kijárkálni, de ha kimegyek, akkor végre szeretném jól érezni magamat. Mármint, csak egy jót beszélgetni, jót röhögni, és ennyi. Hála égnek anyum megérti. Nincs veszély, a falu, mint egy porszem, olyan kicsi, és nincsenek bunkó-paraszt emberek. A várostól félt, hogy este ne járkáljak. Megértem, nem is akarok, nem is fogok ha lehet. 15/L

2010. júl. 3. 09:18
 10/11 A kérdező kommentje:

21:53 magas helyen NEM ??!

a háztetőn szoktunk hülyülni egészen addig amig nem kell hazamennem...

2010. júl. 3. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!