A lányodat hány évesen engednéd el bulizni így nyáron?
Figyelt kérdés
És kikkel?Fiúkkal engednéd?És meddig?
(tudom rossz kategória de légyszi válaszoljatok.)
2010. júl. 1. 00:03
52/61 anonim válasza:
nem mondom ki, mert azért is osztanának itt a népek :D de a korkülönbség kisebb mint 10 év.
15/L
54/61 anonim válasza:
majdnem, 22 lesz nemsokára :D
nem, nem pedofil. 5 hónapja vele vagyok, igen, szeretem, igen, ő is engem :P
15/L
55/61 anonim válasza:
01:00
és melyik heréje a nagyobb? na jó, lefeküdtem.
56/61 anonim válasza:
asszem a bal :D énis megyek az ágyba, döglök még egy kicsit.. késő van :D kedves jóéjszakát és szép álmokat.
15/L
57/61 anonim válasza:
A 14 éves nagyon fiatal, nem engedném el éjszaka semmiképpen. A fiúk ilyen korban már egyértelműen a szexre mennek, alkohol, stb, túl fiatal hozzá. Én 17 éves kora körül engedném el először, ha ismerem nagyjából a baráti körét, és megbízható a lányom. Nagyon sok fiatalt, 14-15 éves lányt látok a diszkókban reggelig, és olyan dolgokat tesznek, amiket a lányomnak nem engednék.
58/61 anonim válasza:
Hát, nem tudom, hogy kibírnám-e 17 éves koromig. Most 15 éves vagyok ( 15 és fél ) Idén már elengednek partyzni, másik városba, osztálytársaimhoz, akik mind 15-16 évesek. Egy nyaralóban leszünk, csak másnap jövök haza. Mondjuk azt hiszem, tettem is érte ( nagyon erős gimiben jó eredményeim vannak, itthon segítek, pénzt megkeresem rá, pedig lenne miből adniuk ). De nem tudom, hogy akik a "17 évesen engedem el a lányomat" kommenteket írják, be is tartják-e, mert nagyon kevés 16-17 éves van, aki még nem járt sehol. És az, hogy elengednek, nem jelenti azt, hogy rögtön le is fekszem valakivel. Igen, kipróbáltam már pár dolgot, igen, 7 hónapja van barátom, és igen, még szűz vagyok. De ettől még normális ember vagyok, aki szeretne valami lenni az életben.
59/61 anonim válasza:
14 évesen nem nagyon, max barátnőjéhez ottalvós buliba, máshova nem. Elég hiba, hogy van olyan hely, ahova 14 éveseket is beengednek. De az én gyerekemet ne fogdossák részeg állatok a buliban, én is járok szórakozni, tisztában vagyok vele mi megy ott. Buli nálam kilőve, minimum 17 éves koráig, utána is ráér bőven. Moziba, sétálni elmehet este, max 11ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!