A lányodat hány évesen engednéd el bulizni így nyáron?
Figyelt kérdés
És kikkel?Fiúkkal engednéd?És meddig?
(tudom rossz kategória de légyszi válaszoljatok.)
2010. júl. 1. 00:03
4/61 anonim válasza:
16-17 éves korától és max. 3-ra otthon kéne lennie. de inkább 2-re. majd ha leérettségizett és felvették főiskolára azt csinál amit akar csak tudjak róla. nálunk így volt és ebből sose volt probléma. 21/L
5/61 A kérdező kommentje:
14. éves
2010. júl. 1. 00:07
6/61 anonim válasza:
engem anyám elenged. a haverjaimmal, fiúk többségben. van olyan, hogy elenged egy 7végére egy másik városba. szeretem anyámat :D:D
15/L
7/61 anonim válasza:
17-18...
Én is 18 évesen (már egyetemista voltam...) voltam először bulizni...és egyáltalán nem éreztem azt, hogy bármiről lemaradtam volna...
8/61 anonim válasza:
14 évesen még ne.. hacsak nem azt akarod, h pár hónapo mulva az legyen a gond, h terhes.. tudjuk, h milyen felelőtlenek a mai 14 évesek..
9/61 anonim válasza:
sztem addig engedd el amíg a többség átlagba van és így ő se érzi azt h ő van a legkevesebb ideig
10/61 anonim válasza:
sztem 14 évesen még korai elengedni. én 16 évesen voltam először akkor is hajnal 2-ig. mint már írtam 16-17 évesen és hajnal 2-ig. ha veszekedni is fogtok emiatt rá kell hagyni mert úgysem érti még meg h ez mekkora felelősség neki is meg a szülőnek is. én mostanában kezdem felfogni hogy mit érezhetnek anyuék még most is ha elmegyek bulizni. mai napig benéznek hozzám azonnal amikor hazaérek pedig 21 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!