Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányodat hány évesen engedné...

A lányodat hány évesen engednéd el bulizni így nyáron?

Figyelt kérdés

És kikkel?Fiúkkal engednéd?És meddig?

(tudom rossz kategória de légyszi válaszoljatok.)

2010. júl. 1. 00:03
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
21%

00:37

nem xd miért? :P

2010. júl. 1. 00:38
 32/61 anonim ***** válasza:
0%
csak érdekel, és mivel kellően ravasz vagyok, azt mondom: hiszem ha látom, és az se baj ha rágcsálom. njami.
2010. júl. 1. 00:38
 33/61 anonim ***** válasza:
33%

nagyon trükkös :D de erre én egyszerűen azt mondom, hogy nem mutatom, mert csak 1 ember láthatja :D velem együtt 2 :P

15/L

2010. júl. 1. 00:40
 34/61 anonim ***** válasza:
57%
utána meg vergődik h nem találsz munkát... na ennyit a kinézetről... én a szalagavatómra kaptam egy tetoválást de azért is meg kellett küzdenem... azóta nem szól a dolgaimba amióta egyetemre járok... de nem akarok több tetoválást meg nem akarok színes fejet... ettől nem vagy több és nem hiszem h jobban érzed magad tőle... bár te dolgod. semmi jogom beszólogatni de ide egy aggódó anya írt és nem hiszem h egy 15 éves lány tanácsaira kíváncsi de sztem már arra sem amit én írok.
2010. júl. 1. 00:40
 35/61 anonim ***** válasza:
46%
ha bence vagy hogy lehetsz terhes?
2010. júl. 1. 00:41
 36/61 anonim ***** válasza:
46%
biztos hermafrodita.
2010. júl. 1. 00:42
 37/61 anonim ***** válasza:

00:40

igen ám, de érzem, hogy a mi a lelki rezzenéseink azonos frekvencián vannak, és ez bizony azt jelenti, hogy voltaképp te, még én egyazon lélek kettészakított darabjai vagyunk. na és itt jön a lényeg, én vagyok az aggódóbb fele a lelkünknek, és félek, hogy mellrákod van, és ha én lennék te, és mivel te vagy én, voltaképp, ezért most a helyedben lefotóznám magam, félmeztelenül, és a lelked aggodalmasabbik felének elküldeném, hogy megnyugodjon. érted, ugye?

2010. júl. 1. 00:43
 38/61 anonim ***** válasza:
27%

figy, én mondtam hogy magamnak választottam a külsőm, és ezzel vállaltam ezt, ezt tudom jól. de képzeld, én jobban érzem magam ettől. nem gondolom többnek magam másoknál, de ha egyszer így lehetek önmagam? valaki úgy érzi jól magát, hogy pasi létére nőnek öltözik, vagy úgy, hogy hidakról ugrik, vagy akármi. én meg így. akinek nem tetszik, az meg csukja be a szemét :P

15/L

2010. júl. 1. 00:43
 39/61 anonim ***** válasza:
29%

00:43- én mindig értem, ne aggódj :D de hetente átvizsgálom én magam, hogy nincs-e cicirákom, nem kell féltened engem :P de nagyon sok tiniribi szívesen mutogatja a mellét camba, keress egy olyat :P

15/L

2010. júl. 1. 00:45
 40/61 anonim válasza:
90%

Hááát ti hülyék vagytok:D

Amugy a kérdésre válasz: 18 vagyok és engednek..

Unokahugom 15 és velem elengedni az anyja, mert tudja hogy vigyázok rá..

Nem iszunk, nem cigizünk, nem drogozunk..

Sportolók vagyunk, megtudjuk magunkat védeni.

Ha 14 évesen elis engeded akkoris tini discoba. Cool Club. pl..

Szal engedd, de csak akkor ha van velük nagykorú, megbízható személy. Amugy ha nincs akkor ne.

18/L

2010. júl. 1. 00:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!