Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak a 17 lányommal?

Mit csináljak a 17 lányommal?

Figyelt kérdés

A lányom azt hisz, hogy felnőtt. Soha semmit nem kérdez meg, mindent csak az utolsó pillanatban bejelent.

Ma például bejelentette, hogy hétvégén elmegy egy 3 napos fesztiválra. Kérdeztem tőle, honnan tudja, hogy elengedem. Erre ő mondta, hogy nem engedélyt kért, hanem közölt. Mondtam, hogy márpedig nem fog elmenni. Ő meg mondta, hogy nem érdekli a véleményem, ha akar úgyis elmegy.

2010. jún. 23. 22:53
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
54%
..így van, ő sza@rik rád, te is játszd meg magad...
2010. jún. 23. 23:13
 12/22 anonim ***** válasza:
40%
Ő most van a "második dackorszakban". De ahogy elnézem te sem vagy különb. Nem szólt, csakazértsem engedem el. Ez nagyjából ugyanaz a szint, mint a lányod dacoskodása. :)
2010. jún. 24. 10:15
 13/22 anonim ***** válasza:
60%
Szia! Szerintem is itt a teljes megvonás ideje. Ha felnőtt akar lenni, legyen is az! Nincs pénz, egy vas sem!!! Plusz: Nincs előre kimosott, vasalt, kikészített ruha, sem odakészített ebéd-vacsora, sem mobiltelefon feltöltés, sem takarítás a szobájában, vagy külön sampon, vagy akármi, ami eddig volt. Semmi segítség, de a legkisebb sem! Aki felnőtt, az önálló is. Gyorsan le fog neki esni a különbség a felnőtt és a felnőttnek hitt lázadó tinédzser között! Ha pedig elmegy otthonról, az engedélyed nélkül, akkor megmodanám neki, hogy tök jó, mert 3 napos, és 48 óra után fel tudod adni a rendőrségen eltűnésért, és a koncert közepén a zsaruk fogják hazahozni, mint egy elszökött kiskutyát. A haverok előtt menő lesz! Tuti ezt mondanám, és akkor elgondolkodna! L27
2010. jún. 24. 10:48
 14/22 anonim válasza:
29%
én 15 éves vagyok és megőrüülök h anyámnak töksokat kell könyörögni h elengedjen bulizni. de végül elenged.miért van ez?? mér kell ennyire félteni minket?
2010. jún. 24. 13:00
 15/22 anonim ***** válasza:
5%
Így is van hívd rá a rendőrséget és zárj el tőle minden forrást. Legalább semmit nem veszít, ha 18 évesen otthagy.
2010. jún. 24. 14:06
 16/22 anonim ***** válasza:
75%
Nem 17 éves korban kell elkezdeni nevelni,akkor már késő.
2010. jún. 24. 14:25
 17/22 anonim ***** válasza:

Én mondtam,volna neki,hogy:

"Nem kérdezted meg,ezért lesz egy kis nehézség ebben a fesztiválozásban.Neked kell összegyűjtened rá a pénzt,amennyi kell.Gondoskodj arról is,hogy hazaérj 3 nap után,mert én nem megyek érted,ha lekésed az utolsó buszt.A szállásról is magadnak kell gondoskodnod,ha esetleg lekésnéd a buszokat.És nem mindig lesz bekapcsolva a telefonom,csak nappal."

2010. jún. 24. 15:46
 18/22 anonim ***** válasza:
OFF: nincs olyan, hogy dackorszak, csak önállósodási/leválási időszak:P:P
2010. jún. 24. 18:02
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha így reagálsz rá, csak olaj a tűzre. Én kompromisszumot kötnék vele.

Bízz rá valamilyen feladatot ami nehezen,DE kivitelezhető az időpontig, ami munkával jár és mehet, vita nélkül közöld persze.De ne ZSAROLD,ő a te gyereked és te az édesanyja vagy szóval nem értem.

2010. jún. 25. 11:55
 20/22 anonim ***** válasza:

Ne adj neki pénzt.

Ha felnőttnek hiszi magát lássuk, hogy hogyan kezeli a felnőtt problémákat.

2010. jún. 25. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!