Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak a 17 lányommal?

Mit csináljak a 17 lányommal?

Figyelt kérdés

A lányom azt hisz, hogy felnőtt. Soha semmit nem kérdez meg, mindent csak az utolsó pillanatban bejelent.

Ma például bejelentette, hogy hétvégén elmegy egy 3 napos fesztiválra. Kérdeztem tőle, honnan tudja, hogy elengedem. Erre ő mondta, hogy nem engedélyt kért, hanem közölt. Mondtam, hogy márpedig nem fog elmenni. Ő meg mondta, hogy nem érdekli a véleményem, ha akar úgyis elmegy.

2010. jún. 23. 22:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
11%
nadrágszíjjal szépen lehet az ijet kezelni,amugymeg nem akor kell rájönni mikor már 17 éves,hanem elöbb,mostmár oj m1 ,csinájj másik gyereket
2010. jún. 23. 22:56
 2/22 anonim válasza:
81%
Ha olyan nagylány,gondolom zsebpénz sem kell neki..majd akkor meggondolja,hogy mit engedhet meg magának,ha nem kap pénzt pl. a fesztiválra.
2010. jún. 23. 22:57
 3/22 anonim ***** válasza:
74%
hát, ez már a serdülőkor veleje, vagyis a felnőtté válás felé vezető út közepe/vége felé tart. Szerintem ha ennyire felnőtt akar lenni, akkor kössetek kompromisszumot és beszéljétek át, h a ti családotokban mi is egy felnőtt (ill. egy gyerek) dolga: pl. ő is vegye ki a részét a házimunkából, suli mellett is, nyáron dolgozzon, főzzön, mossa ki maga után a ruháját. Cserébe mehet fesztiválozni. Ezt nem haraggal kell persze közölni, mert az csak dacot vált ki (egyébként a serdülőkor pont olyan, mint a dackorszak): minél jobban tiltod, annál élvezetesebb lesz nemet mondani és ellenállni.
2010. jún. 23. 22:59
 4/22 anonim válasza:
62%
adj neki pénzt piára és hagy menjen = )
2010. jún. 23. 23:01
 5/22 anonim ***** válasza:
26%

Ne engedd el azért sem,és minimum 1 hét szobafogság ezért a viselkedésért.Ha most nem fogod meg nagy bajban lesztek.

Első Te annyira gyagya vagy már ne is haragudj,fetrengek a röhögéstől:D:D Csináljon másik gyereket:-)))))

A meglévőt meg adja neked nevelésre nem?:-)))

2010. jún. 23. 23:01
 6/22 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ülj le vele beszélgetni, mint nő a nővel, és magyarázd el neki hogy ez nem így működik, ha elkéredzkedik elengeded (gondolom az írásodból...) de te vagy az édesanyja egy kérdést megengedhet magának... Egyébként igen ez a tini kor, én sem rég nőttem ki belőle, bár én ilyet nem csináltam...
2010. jún. 23. 23:04
 7/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Mondtam, hogy rám ne számítson, ha pénz kell neki.

2010. jún. 23. 23:06
 8/22 A kérdező kommentje:
Ha kérdez akkor engedem.
2010. jún. 23. 23:07
 9/22 anonim ***** válasza:
81%
Vagy ha ilyen felnőtt akkor haggyad hagy legyen az,menjen el csináljon amit akar,de te nem adsz pénzt,nem főzöl neki,nem mosol rá,nem adsz neki pénzt magyarul mondom neki ha már ilyen felnőtt tartsa el magát,hátha rájönn,hogy nem felnőtt.
2010. jún. 23. 23:07
 10/22 anonim ***** válasza:
7%
ucso elöttinek:ha jol néz ki és télleg 17 éves nevelem én jóhogy
2010. jún. 23. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!