Kamaszok! Mi lesz a nevük a gyerekeiteknek ha egyszer odakerültök? Írjátok le légyszíves!
Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 23:21
81/88 anonim válasza:
fiúnevek:
-Marcell
-Szilárd
-Patrik
-Gábor
-Zalán
-Flórián
-Botond
-Levente
-Kornél
-Bence
-Zsombor
-Bendegúz
-Dávid
lánynevek:
-Sára
-Kornélia
-Csilla
-Felícia
-Zsanett
-Lili
-Kincső
-Liliána
-Judit
-Brigitta
nekem ezek tetszenek :)
82/88 anonim válasza:
Oh, a Flórián nekem is a kedvenc neveim közé tartozik!
83/88 anonim válasza:
Fiú: Richárd, Zsombor
Lány: Judit, Annabella, Hajnalka :)
12/L
84/88 anonim válasza:
Brigi, Gergő, Orsi, Isti, Réka...sok gyerekem lesz...:)) fura ezt így előregondolni, mert most még csak 14 vagyok...
85/88 anonim válasza:
mit tom én de mi az hogy ha oda kerültök??? afhaginsztán voltam ott békefentartóként
86/88 anonim válasza:
Nagyon tetszenek a következő fiú- illetve lánynevek.
fiúnevek:
Márk, Ádám, Áron, Balázs, József, Mátyás, Botond, Csanád, Csoma, Jácint, Lőrinc, Móric, Rudolf, Soma, Barnabás, Flórián.
lánynevek:
Anna, Flóra, Lili - esetleg Luca, Blanka, Hanna, Janka, Lola, Panna - vagy Panka, Dorottya, Florinda.
13/l
88/88 anonim válasza:
fiú:Peti,Dávid,Krisztián,Ákos,Levente,Viktor
lány:Bella,Emma,Barbara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!