Kamaszok! Mi lesz a nevük a gyerekeiteknek ha egyszer odakerültök? Írjátok le légyszíves!
Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 23:21
41/88 anonim válasza:
Ha lány lesz Maja, ha fiú lesz .... Azt még nem tudom. Majd az apja eldönti. XD
42/88 anonim válasza:
Taksonya?? Te Jó Isten! Van ilyen név? A takony jut róla eszembe, már bocs:S Nem adnám a gyerekemnek ezt a nevet.
43/88 anonim válasza:
hát barátommal erről már beszélgettünk ha fiu akkor én armando nevet szeretnék neki adni ő pedig rómeot. ha kislány akkor én amanda nevet ő pedig klaudia....kompromisszum kérdése lesz az egész
44/88 anonim válasza:
ha lány:
Lilla , Tünde, vagy Anna.
ha fiú:
Bálint, Csanád, vagy Kornél
14/F
45/88 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok! :) Ráadásul.. örömmel látom, hogy fiuk is írnak:)
2010. jún. 25. 12:26
46/88 anonim válasza:
Ha lányaim lennének, a nevük Leonóra, Tamara, Renáta, Laura, Linda lenne,
a fiaimat meg Krisztián, Dávid, Bence, Péter nevekkel nevezném el.
Van még több név is, ami tetszik, de most ezek jutottak eszembe. Már csak valami ezekhez a nevekhez illő vezetéknév-donort kell találnom :)).
47/88 anonim válasza:
Viszont lemaradt, hogy 14 éves és lány vagyok.
48/88 anonim válasza:
Ha fiú:Krisztián, Kristóf,Tamás
Ha lány:Krisztina, Nikolett,
49/88 anonim válasza:
Szerintem mire odaérek addigra már más lesz a véleményem :D
Egyelőre Narcissza Izabella... hogyha lány lesz, és remélem hogy majd lányom lesz mert lányt szeretnék. :)
Hogyha fiú akkor meg Gergely. :)
=)15/L
50/88 anonim válasza:
ha lany lesz akkor INGRID...ha pedig fiu...:-? nem tudom:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!