Kamaszok! Mi lesz a nevük a gyerekeiteknek ha egyszer odakerültök? Írjátok le légyszíves!
Lány: Annabella,Kitty,Linda,Hanna
Fiú: Bence,Márk,Ádám
Nem tudom, nekem a régebbi, de szép nevek jobban tetszenek. Nekem ha lányom lesz: Eszter (az én nevem); Anna; Emma; Sára; Ilona; Borbála (legjobb barátnőm után);Nóra; Klára; Blanka.
Fiú: (az apja neve); Vilmos; Attila; Benő.
De ha majd gyerekem lesz, olyan nevet választok neki, ami illik a vezetéknevéhez, (pl. nem lesz Varga Anna) tetszik az apjának is, és kedves, aranyos a név jelentése.
ha lány lesz Zsuzsanna, mert engem is , anyát is, a mamát is, a dédmamámat is és az ükmamámat is így hívják.
ha fiú lesz azt még nem tom, abba lesz beleszólása a férjemnek is
Lány: Anett, Réka, Izabella, Enikő
Fiú: Csaba, Zsolt, András
Nekem ezek tetszenek :) Kitudja, lehet majd felnőtt koromba is előbukkannak ezek a nevek, ha gyermekvállalásra kerül a sor :)
Lány: Nikoletta,Vivien,Noémi
Fiu: Norbi =)
Nekem még ezek is tetszenek, fiú név: Artúr, Álmos, Apor, Ákos.
Lány: Áfra, Anka, Anna, Ajnácska, Angyalka, Janka, Lola, Lora, Panka, Panna, Gizella
A fiúnevekbe lesz beleszólása a férjemnek is, de a lányneveket biztos, hogy én fogom eldönteni!
Lány: Linda, Vivien, Bianka, Lia,
Fiú: Alex, Félix, Tomi, Bence
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!