Hatodikos gyerekek szülei, vannak a gyerekeiteknek idióta tanáraik?
VAn idióta osztályfőnököm. -.-"
Mindenért engem okol, és amit összehazudoznak a pletykafészek lányok, mindent elhisz és pl. amit kíra csinál azt is rajtam 'veri le'.
teljesen rám van szállva..
12/l
Nem vagyok tanár, mielőtt bárki azt gondolná, de mit gondoltok mitől lettek "idióták" a tanárok?? Talán a nem kevés idióta gyerektől és azok viselkedésétől? - talált!
L27
7-es vagyok.
nekem az ofő...:S
Van egy osztálytársam aki nem elsőtől jár ide hanem későbbtől.de ez most nem lényeges.:D
Neki mindig is nehezen ment majdnem az összes tárgy.kivéve a rajz meg a történelem,mert azokat szereti.Az anyjával rengeteget beszélt a tanár,hogy javítani kéne.erre az ofő elkezdte minden hülyeségért hívni[az anyját].Azért is,mert pl. 10 perccel később ment tanulószobára.-.-"
tavaly meg kitalálta,hogy megbukott a lány 5.-ben.-.-"A csaj meg hiába mondta neki,hogy nem,dehogyis akkor is váltig állította, hogy megbukott.Aztán amikor megnézte a naplót és látta,hogy nem is akkor meg nem mondott semmit. -.-".Mostanában meg szidja az anyját órán,hogy ilyen-meg olyan és hogy miért nem törődik a gyerekével.a multkor egész órán ezt hallgattuk...:S
igaz ez nem sztori hanem összefoglaltam,hogy mit csinált a 3 év alatt.:S
ui.amugy meg ha éppen olyan kedve van akkor tök rendes és mindent meglehet beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!