Az ilyenek nem is tanárok csak gyerekszivatók. Nekem a matektanárom ilyen, akárhányszor felelek mindig tudnám hogy kell de direkt belekever aztán persze elrontom. Dolgozataimban meg mindig 1 pont hiányzik(100%-ba mindegyikben)
2010. ápr. 17. 19:08
12/17 anonim válasza:
Engem a magyar tanárom szívat folyton. Informatikai suliba járok, úgyhogy én vagyok az egyetlen lány az osztályban, és szinte az összes magyarórán azt hallgatom, h a nők ilyen hülyék, olyan hülyék, semmit se tudnak, csak a divat meg a pletykálkodás érdekli őket. Persze ő azt hiszi magáról, h olyan vicces. Engem meg egy hajszál választ el attól, h ráborítsam az asztal, h ne legyen ilyen pofátlan.
16/l
2010. ápr. 17. 21:02
13/17 anonim válasza:
Nem vagyok tanár,ennek ellenére a véleményem az,hogy a tanárt is meghallgatom és utána döntök,mert nem mindig igaz,amit egy gyerek mond.Nagy baj,hogy a szülők manapság nem így tesznek,ezért van ennyi elkanászodott gyerkőc.
2010. ápr. 17. 21:11
14/17 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok.
Nem kellett volna lepontozni, mert mikor mondtam, hogy nálunk is vannak idióta tanárok, akkor komolyan mondtam [na meg gondolom nem tetszik nektek, hogy egy 13 éves lány vasalja a haját... xD a 21. században vagunk...].
Ja, és megértem a tanárt, ha akkor ideges, mert a diák idegesítette fel, mert anyukám is tanárnő [középiskolában], és tudom, hogy a tanároknak sem könnyű.
De én most nem erről beszéltem....
13/L
2010. ápr. 17. 22:14
15/17 anonim válasza:
A tanároknak a mai világban sajna abszolút nem könnyű, már semmi tekintélyük nincs lassan. Én is mindig, minden évben utáltam néhány tanáromat, de ahogy elballagtam az iskolából, rájöttem, hogy nem is volt olyan vészes. Egyetlen egy tanárom van akit a mai napig gyűlölök. Hihetetlenül jó tanár, de emberileg egy nulla. Valahol örülök hogy ő lett az angol tanárom, hisz legalább tudok angolul (persze ez nem csak neki köszönhető), ugyanakkor a 4 évem rettegésben telt, ha vele volt órám. Tényleg olyan gyomorgörcsöm volt, hogy olyat azóta sem tapasztaltam. Képes volt minden órán kinézni magának valakit, és egy nyelvtani hiba után úgy elpattant valami az agyába, hogy vérig alázta és földbe taposta a diákok emberi mi voltát az egész osztály előtt. Első évben nem volt olyan aki ne ment volna haza legalább egyszer sírva az órájáról szégyen nem szégyen... na az ilyen nem normális szerintem! Ehhez képest egy intő semmi!
2010. ápr. 18. 10:31
16/17 anonim válasza:
Ja és még valami. Anyu sosem járt be az iskolába, ő mindig a tanároknak adott igazat, és ha szerintem nem is volt igazuk, és rosszul esett hogy anyu nem állt ki mellettem, ma már akkor is úgy érzem hogy igaza volt anyunak. Egyrészt a szülő ne tartsa mindig a hátát a gyerekéért, hisz így sosem fogja megtanulni, hogy a tetteiért felelősséget kell vállalni. Másrészt a szülő nem volt ott, amikor egy esetleges incidens történt, és a gyerek lehet kicsit a saját javára turbózva meséli el a történetet...
2010. ápr. 18. 10:34
17/17 anonim válasza:
van egy matek tanarom ami matek oran vagy Jezusrol es tanitvanyairol beszel vagy az bolygokrol fekete jukakrol es az urhajosokrol
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!