nekem nagyon tetszik a Valentina és a Valentin, Vivien
2010. jún. 22. 23:25
3/88 anonim válasza:
Ha fiú, akkor nekem a Csaba, Tibor, Dezső, János, Koppány nevek tetszenek, ha kislány, akkor az Emese, Csenge, Ajsa, Boglár(ka) nevek, persze a leendő feleségem véleménye is fontos ebben!
Ilyen újabban divatos neveket, mint pl. Dzsenifer, Zsaklin, Dzsészön, Kevin, Húánítá stb. ...ilyeneket nem adnék ... :)
2010. jún. 22. 23:28
4/88 anonim válasza:
Külföldön fog megszületni, így külföldi neve lesz. Kevin, Jennifer, Samanta, Winnetou:) Amik ugye elég idiótán néznének ki magyarosítva. De nem csak emiatt szeretnék külföldön gyereket vállalni, bár ugye ezt nem kell ragozni.
21/L
2010. jún. 22. 23:29
5/88 anonim válasza:
Ha Fiú:Norman, Ármin, vagy Bence
Ha lány: Jázmin, Lora, Eperke
2010. jún. 22. 23:34
6/88 anonim válasza:
Vulkán vagy Atlasz.
2010. jún. 22. 23:35
7/88 anonim válasza:
előző, ne haragudj, de mégis miért kellene külföldi nevet választani, ha külföldön lesz gyereked, attól, hogy ott élsz majd még magyar maradsz....egyébként a magyar vezetéknévvel együtt akár még eredeti helyesírással is elég idétlen. Pl. Kovács Winnetou hahahaha LOL ...mondjuk a Vinetú sztem még külföldön is elég szokatlan.......
2010. jún. 22. 23:37
8/88 anonim válasza:
mármint a 23:29-es re értem, csak közben már írtak mások is :)
2010. jún. 22. 23:38
9/88 anonim válasza:
Mégis ha lány vagyok, hogyan lenne ilyen közönséges vezetékneve a gyerekemnek? Hahahahahahhahahahahahah
2010. jún. 22. 23:46
10/88 anonim válasza:
ha fiú akkor tetszik a Balázs a Levente az Olivér de ebbe lesz beleszólása a férjemnek is
ha kislány akkor vagy Stella vagy Beatrix. na ebbe nem lesz beleszólása :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!