Mennyi pénzt adjak havonta a lányomnak?
Figyelt kérdés
Most úgy beszéltük meg, hogy lesz egy bankkártyája és minden hónapban kap rá pénzt. Ebből kell bérletet vennie, ha iskola van akkor ebédet fizetnie, koncertekre járnia és ruhát venni. A lányom 16éves. Mégis mennyi lenne az ideális? Azt akarom hogy ne szűkölködjön, de ne is legyen elkényeztetve.2010. jún. 22. 19:27
11/66 A kérdező kommentje:
Tehát teljesen ebből kell gazdálkodnia, kivéve ha az iskolába kell vinni pénzt kirándulásra, azt állnám külön.
2010. jún. 22. 19:39
13/66 anonim válasza:
Szerintem is 20.000 ft. Esetleg évszakok elején adnék +10.000-et, mert pl. egy téli kabát, vagy cipő sem olcsó mulatság. Vagy ezeket együtt vegyétek meg.
14/66 anonim válasza:
hu és én azt hittem, sokat írok ha 25ezret írok. pedig akor tényleg nem.Ha az ebéd 5ezer a bérlet meg 4,akkor az már élből 10ezer és még semmi plusz sincs.A koncert az kb. 5ezer forint[attól függ milyenre megy]ha meg ruhát is neki kell vennie akkor az még egy 10ezer.Ha abban a hónapban cipő kell neki akkor 15ezer.[lehet,hogy drágább a cipő,de több ideig bírja].ez ugy 20-25ezer esetleg 30,de akkor az már kicsit sok.
15/66 anonim válasza:
19.39-es vagyok...akkor inkább 25.000. De egyébként a lányod "igényeitől" is függ.
16/66 anonim válasza:
19.40 vagyok. egy jó tanács. szerintem inkább a ruhákat ne vedd bele. lehet,hogy csk egy ezres kéne az áhított ruhára és nincs neki,mert kell kajára.:S sokkal jobb ha elmész vele és együtt veszitek meg.
17/66 A kérdező kommentje:
Az anyagi helyzetem megengedne többet is, szóval az nem számít. Én 25-30ezerre gondoltam, de úgy tűnik hogy ez sok. Bár elfelejtettem írni hogy még sminket is szeretne venni. És sajnos az is ilyen havi 5000 Ft körül van. (nem akarom hogy a sminken spóroljon mert érzékeny a bőre és nagyon sok pattanása lesz az olcsóbb alapozóktól)
2010. jún. 22. 19:45
18/66 anonim válasza:
szerintem 30e simán jó akkor.
21 L
19/66 anonim válasza:
nekem 30000 ft a gyerektartásom....én 25.000-et adnék
20/66 anonim válasza:
30 ezer ami megmarad az meg jó lesz a jövőhonapra is még ha esetleg sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!