14 évest kiengednél a barátnőivel a strandra?
Figyelt kérdés
Van normális, épített kerti medencénk, de azt mondja, hogy itthon az nem olyan, meg én húzom a számat, ha átjönnek a barátai, a testvérei nem hagyják nyugodtan fürdeni és hogy a strandra szeretne menni a barátnőivel, mert ők most mennek minden nap a melegben, ő meg itthon unatkozik. De nagyon féltem, hogy lesz bármi baja, esetleg csúszdázik, és beüti a fejét, elájul.2018. júl. 30. 12:41
21/25 anonim válasza:
Ha tud úszni, akkor elengedném. Gondolom ez egy normál strand, úszómesterrel, mindennel. Ha csúszdázásnál beütné a fejét, azt rögtön észrevennék, ahogy lecsúszik, és kihúznák. De ez tényleg úgyanúgy megtörténhet akkor is, ha te is ott vagy.
22/25 anonim válasza:
Nem értelek, otthon nem csúszhat el, nem vághatja be a fejét? Vagy a jelenlétedben?
Strandokon van úszómester, kihúzza ha gáz van, szerintem pont, hogy biztonságosabb, mint otthon, megfelelő felügyelet nélkül. (Strandon nagyobb veszély, hogy ellopnak tőle valamit, de arra lehet készülni, tenni ellene)
Úgy beszélsz róla, mint egy kisbabáról, elég beteges...
23/25 anonim válasza:
hihetetlen
a cipőjét már be tudja kötni?
25/25 anonim válasza:
szerintem nem önállótlanabbak a mai gyerekek, hanem a szülők féltik túl őket. azok akik maguk kint rajcsúroztak 10 évesen a többiekkel lent a téren vagy faluvégen, ma ki nem engedik a gyereküket ugyanoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!