Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 évest kiengednél a barátnői...

14 évest kiengednél a barátnőivel a strandra?

Figyelt kérdés
Van normális, épített kerti medencénk, de azt mondja, hogy itthon az nem olyan, meg én húzom a számat, ha átjönnek a barátai, a testvérei nem hagyják nyugodtan fürdeni és hogy a strandra szeretne menni a barátnőivel, mert ők most mennek minden nap a melegben, ő meg itthon unatkozik. De nagyon féltem, hogy lesz bármi baja, esetleg csúszdázik, és beüti a fejét, elájul.
2018. júl. 30. 12:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%

14 évesen mi már bulizni jártunk.

Régi szép idők :)

2000-es évek eleje

Ja, strandra is , ami ráadásul 30 km-re volt.

2018. júl. 30. 14:11
 12/25 anonim ***** válasza:
28%

"Ennyi idősen a tesómmal szabadstrandra jártunk egy gyors folyású folyóhoz, ahol nem volt úszómester vagy vízimentő sem"

És szerinted ez követendő?

Pont azt jelzi, mekkora felelőtlen hülye voltál ennyi idősen.

Ettől függetlenül a kérdezőnek:

ki.

Ha normális gondolkodású, korának megfelelően felelős gyerek és a barátai se link alakok (akik pl.: megvetetik a piát és felhevült testtel, alkoholos befolyásoltság alatt ugrálnak a medencébe), akkor mehetne felőlem.

2018. júl. 30. 14:25
 13/25 anonim ***** válasza:
79%
14 évesen már igen.
2018. júl. 30. 15:02
 14/25 anonim ***** válasza:
79%

Értem, hogy egy mai fiatalnak ez megdöbbentő, de én idősebb vagyok. Még ahhoz a generációhoz tartozom, amelyik tudott magára vigyázni. :-))))))))))

Amit magamról mondtam, nem volt különleges abban az időben. A falusi gyerekeknek egyenes természetes volt, hogy egész nap ott voltak a folyónál. Nem 14, hanem 6-10 évesen. Felnőtt meg egy szál se, hisz nyáron volt a legnagyobb dologidő. 16-18 évesek meg már azért voltak ritkábban, mert ők is keményen segítettek szüleiknek szünidőben.

Ez van amögött, amit te hülyeségnek és felelőtlenségnek neveztél.

Ja, és csupán egy, azaz egyetlen emberről tudott apukám 30-40 év távlatában, aki fiatalon belefulladt abba a folyóba. Persze ő nem ott fürdött, hanem a hídnál, ahol örvényes volt. Na ez az, amit mi sosem csináltunk volna.

2018. júl. 30. 15:05
 15/25 anonim ***** válasza:
65%

#14 így változik a világ. Egyre önállótlanabbak a gyerekek, de a szülők is ha megfigyeled a kérdéseket.

Egyszer egy kérdésnél szétszedtek mert lemertem írni, hogy 7 évesen egyedül jártam iskolába. Kulcsom volt. És aztán délután egyedül tanultam, amíg a szüleim haza nem értek.

Persze a szüleimet elhordták mindennek, mert az akkor ott válaszolók szerint még egy 12 éves gyereket sem lehet egyedül hagyni otthon.

Szerintem meg az én szüleim megneveltek rendesen ezért mertek egyedül elengedni (meg mert muszáj volt, nekik jóval korábban kellett dolgozni menni). Szóval furcsán változik a világ.

Még 20 év és a 20 évesek sem mehetnek majd sehova... :D

2018. júl. 30. 15:18
 16/25 anonim ***** válasza:
22%
14, nem vagy öregebb és ugyanúgy hazárdírozásnak számított akkor is, mint most.
2018. júl. 30. 15:19
 17/25 anonim ***** válasza:
86%

Igen elengedem.

Igaz én azért sem húzom a számat ha átjönnek a barátnők, sőt. De nem is lógok a nyakukon ilyenkor.

2018. júl. 30. 16:52
 18/25 anonim ***** válasza:
68%

Tud úszni?

Ha igen, akkor igen.

2018. júl. 30. 17:00
 19/25 anonim ***** válasza:
66%
Huu az mar regen volt nagyon mikor en voltam ennyi idös, de en 13 eves koromtol kezdve jöttem mentem baratokkal strandra, varosba, buliba. Szüleim pedig nagyon aggodosak voltak, de nem lehetett volna nekem megtiltani, mentem a sajat fejem utan. Nagyszaju voltam, tudtam magamra vigyazni, söt meg a barataimra is en figyeltem.
2018. júl. 31. 00:04
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha megbízható és a barátai is rendesek, akkor igen. 14 évesen már nem kisgyerek, nyugodtan kimehet a strandra.
2018. júl. 31. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!