Elengednétek egy 14 éves lányt a 14-15-16 éves barátnőivel szülői felügyelettel egy hétre a Balatonra?
Figyelt kérdés
4-en vagyunk barátnők, aludtunk már egymásnál.2014. febr. 8. 09:22
1/13 anonim válasza:
szülői felügyelettel természetesen igen... de előtte ha eddig nem is ismertem a szülőket elmennék bemutatkozni és beszélgetni velük, hogy tudjam kivel van a lányom :)
4/13 anonim válasza:
Szülői felügyelettel igen,gondolom a szüleid ismerik akikkel mennél
6/13 anonim válasza:
igy hogy lenne szülői felügyelet igen.
7/13 anonim válasza:
Mi 15 évesen hárman voltunk egy hetet a Balatonnál, az egyik lány rokonainál. Sok felnőtt vett körül minket, szülei, nagyszülei, nagykorú unokatestvér. A szüleim simán elengedtek, nem is volt semmi baj, nyilván vigyáztak ránk.
Szerintem teljesen indokolt elengedni a gyereket ilyen esetben. Mondjuk nyilván az a jó, ha naponta legalább egyszer beszélsz majd a szüleiddel telefonon, hogy tudják mindig, hogy minden oké :)
8/13 anonim válasza:
Ha van szülői felügyelet, és minden este felhív hogy minden rendben van, akkor igen. Mondjuk az se mindegy hogy hova, Siófok még így is necces, mert nem lehet mindig velük felnőtt.
9/13 anonim válasza:
Ha valóban megbízható felnőtt kísérettel menne,akkor én elengedném.Előtte persze beszélnék a szülőkkel,akikkel menne.
10/13 anonim válasza:
Ha ismerem a szülöket és megbízok bennük, akkor gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!