Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elengednétek a 15 éves...

Ti elengednétek a 15 éves lányotokat?

Figyelt kérdés
Hegyalja fesztiválra, a barátjával, aki 19 éves (akkor lennének 2 éve együtt), neki a 28 éves bátyjával és a 20 éves barátnőjével, a legjobb barátnőjével, aki 17, ha saját maga keresi meg rá a pénzt és a társaságból mindenkit ismertek?
2013. dec. 15. 15:02
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
88%
Én elengedném így.
2013. dec. 15. 15:03
 2/45 anonim ***** válasza:
100%
Ottalvásra vagy csak jönnek-mennek? Utóbbi esetben mindenképpen.
2013. dec. 15. 15:04
 3/45 A kérdező kommentje:

Ottalvásra. Félek, hogy nem fognak el

engedni, pedig nagyjából jól is tanulok, de nemszeretnekilyen helyekre engedni sajnos.

2013. dec. 15. 15:09
 4/45 anonim ***** válasza:
10%
Soha. Egy 15 éves gyereket még éjszakára sem engednék el nemhogy egy fesztiválra! Az én gyerekem 14 éves. Télen max 5-ig ( kivéve szilvesztert ) nyáron max 8-ig mehet el. Ez attól függ hogy mikor megy el. Ha elmegy délután 2-kor ésszerűen nem maradhat 8-ig. Általában 1,5-2 órára engedem el. ( Szilveszterkor 7-10 óra között este, max fél 11-ig mert van hogy már 9-kor de van hogy csak 10-től lehet tűzijátékozni, mert azt is szoktam adni neki )
2013. dec. 15. 15:16
 5/45 anonim ***** válasza:
86%

Egy fesztiválon sok baj nem érheti, főleg, ha többen vannak és a barátja is ott lesz.

Én 17 évesen mehettem először, akkor a barátnőm 14 volt. Jól éreztük magunkat, még most is örülök, hogy ott lehettünk.

2013. dec. 15. 15:21
 6/45 anonim ***** válasza:
0%
4-és vagyok. Én a te esetedben a szex miatt aggódnék. 19 éves a barátja, ő már nem csak sétálni akar. És a lány is 15 éves azaz nagy valószínűséggel azt hiszi hogy ez a nagy szerelem, komoly, intim kapcsolat és hogy ő már elég nagy hozzá.
2013. dec. 15. 15:24
 7/45 anonim ***** válasza:
82%
Két éve vannak együtt, nem hiszem, hogy ne történt volna meg eddig.
2013. dec. 15. 15:28
 8/45 A kérdező kommentje:
Már rég megtörtént, ezért is van egy kis durci a szüleim részéről (bevallom, jogosan), hogy csak akkor szóltam, amikor kiszakadt az óvszer és esemény utániért kellett mennünk. Szóval emiatt bizalmatlanok velem, de vesztenivalóm már nincs ilyen téren, amúgy sem szexelni mennék oda, hanem bulizni egy jót. Alkohol ügyben meg tudják, hogy régebben volt 1-2 ivászatos pillanatom, de azóta nem iszom, likőrökön kívül nem vagyok alapból hajlandó más szeszt inni, de likőrt is a szüleimmel szoktunk családi filmezés közben. Ezt az alkoholos dolgot ők is tudják, mert amikor hoztak haza ilyen-olyan koncertekről mindig józan voltam :) A barátomat szerencsére kedvelik, a szüleivel is jóban vannak az enyémek. Szoktunk grillezgetni nálunk együtt.
2013. dec. 15. 15:46
 9/45 anonim ***** válasza:
0%
A 28 éves srác a barátnőjével bulizni megy, nem bébiszitternek, a többiek meg még gyerekek, úgyhogy nem. Majd ha idősebb lennél elengednélek, de 15 évesen nem. Nincs veletek felnőtt. Elmentek inni meg rázni magatokat egy olyan helyre, ahol 200 fő lesz az egy négyzetméterre jutó részegek és/vagy drogosok száma. Szó sem lehetne róla. Bocs. N30
2013. dec. 15. 15:55
 10/45 anonim ***** válasza:
60%

Én rengeteg fesztiválon voltam, ezért tudom, hogy ott szinte semmi baj nem érheti. Az emberek kedvesek, lazák. Simán elengednélek.

Remélem, a szüleid is nyitottak és elmehetsz. :)

2013. dec. 15. 15:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!