Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elengednétek a 15 éves...

Ti elengednétek a 15 éves lányotokat?

Figyelt kérdés
Hegyalja fesztiválra, a barátjával, aki 19 éves (akkor lennének 2 éve együtt), neki a 28 éves bátyjával és a 20 éves barátnőjével, a legjobb barátnőjével, aki 17, ha saját maga keresi meg rá a pénzt és a társaságból mindenkit ismertek?
2013. dec. 15. 15:02
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Nem az életkor határozza meg, mennyire felnőtt valaki.
2013. dec. 15. 19:48
 32/45 anonim ***** válasza:
talán
2013. dec. 15. 19:59
 33/45 anonim ***** válasza:
Lazán.Csak legyél mindig elérhető telefonon.
2013. dec. 15. 20:09
 34/45 anonim ***** válasza:
0%
Köszönöm nekem rendben van az értelmi é az érzelmi szintem is,annyi,hogy nekem van önbecsülésem és normális értékrendem,és igen sokat elmond egy emberről hogy ha nagyon korán szexuális életet él,hazudozik,iszik és hidd el nekem ezek nem pozitív dolgok.
2013. dec. 15. 20:20
 35/45 anonim ***** válasza:
22%
de mondom te dolgod,szimplán leírtam a véleményem
2013. dec. 15. 20:22
 36/45 A kérdező kommentje:
Értelmezd amit írtam, kérlek. Pont azt írtam, hogy nem iszom, max szülőkkel néha, de mivel az igényes, minőségi szeszt kedvelem, erre nem kerül gyakran sor. A kezdetekben ittam többet, de egy kezemenmeg tudom számolni, hogy hányszor volt ilyen. A korai szexuális élet pedig abban veszélyes, hogy sok lelki bajt okozhat egy lánynak, ha nem megfelelően történt, de teljesen kiegyensúlyozott szexiális életem van szerencsére.
2013. dec. 15. 20:49
 37/45 anonim ***** válasza:
86%
Ha megbízok benne, el. Legyen nála telefon, BEKAPCSOLVA. Nem azért, hogy hívogassam, csak mondjuk azért 7-8 óránként dobjon egy "szia anya, élek még" sms-t. Szerintem már 15 évesen elég nagy, és nem afganisztáni harcmezöre megy, hanem fesztiválra.
2013. dec. 15. 20:55
 38/45 anonim ***** válasza:
értelmeztem ezért is írtam nagyon korán iszik,és nem nem csak a lelki problémák miatt korai de még csak 15 vagy, 20 évesen lehet majd rájössz,de igazából azt kívánom,hogy ne legyen belőle gondod és ne bánd meg később amikor felnősz
2013. dec. 15. 21:38
 39/45 Frigg ***** válasza:
74%

Én elengedném...15 évesen voltam először fesztiválon (Szigeten), a barátommal aki csak egy évvel volt idősebb nálam. igaz ugyan, hogy csak egy napra (aznap mentünk, másnap jöttünk). Azóta minden évben voltam fesztiválokon, pár napra vagy egy hétre, párommal vagy barátokkal. 12 éves korom óta járok koncertekre (eleinte apa is jött velem, mert ő is kedveli a mötált ;) ). Ha megbízható a gyerekem, társasággal van, telefonon lejelentkezik, akkor igen.

23/N

2013. dec. 15. 23:46
 40/45 A kérdező kommentje:
Telefon elérhetőséggel nincsen gondom :) Az sms-es rendszerhez hozzá vagyok szokva, ezt bizti kérnék :) Sajnos én apával csak rammstein koncertre tudnék menni, azt is úgy, ha Deathstars lenne előzenekarként, én őket szeretem, apa meg a Rammsteint. Szóval nem járunk együtt koncertezni.
2013. dec. 16. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!