Ti elengednétek a 15 éves lányotokat?
Figyelt kérdés
Hegyalja fesztiválra, a barátjával, aki 19 éves (akkor lennének 2 éve együtt), neki a 28 éves bátyjával és a 20 éves barátnőjével, a legjobb barátnőjével, aki 17, ha saját maga keresi meg rá a pénzt és a társaságból mindenkit ismertek?2013. dec. 15. 15:02
21/45 anonim válasza:
A bejáratnál akkor is elveszik.
22/45 A kérdező kommentje:
Felőlem nyugodtan :)
2013. dec. 15. 17:30
23/45 anonim válasza:
Nem,max egy napra.15-16 éves még ne fesztiválozgasson,és ne aludjon a pasijával.
24/45 anonim válasza:
az meg még gázabb,hogy 2 éve pasizol és már le is feküdtél vele érdekes egy barátod van aki 17 évesen egy 13 éves kislányra fanyalodott....
25/45 anonim válasza:
Válaszoltam a kérdésre majd leírtam a véleményem,te meg minden válaszolónak beszólogatsz 4 oldalon keresztül,na ki az ostoba??
26/45 anonim válasza:
Csak nem értem, miért kell minden kérdésnél támadni, csak azért mert neked nem tetszik a kérdező életmódja.
Miért nem lehet a kérdésekre koncentrálni?
27/45 anonim válasza:
Milyen minden kérdés,én erre válaszoltam és írtam a le a véleményem,véleményt kért,és leírta az életét
28/45 anonim válasza:
Na jó, ez nem csak rád vonatkozott. Általános jelenség, hogy a kérdések megválaszolása helyett a kérdezőket kezdik cinkelni.
Az, hogy ki hány éves korban kezd el szexuális életet élni, kizárólag saját magára tartozik.
29/45 anonim válasza:
hát szerencsére nem az én lányom..
30/45 A kérdező kommentje:
Akkor eléggé sajnállak, hogy értelmileg olyan szinten állsz,hogy ezek alapján ítélsz meg negatívan egy embert. Egészségedre ;)
2013. dec. 15. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!