Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elengednétek a 15 éves...

Ti elengednétek a 15 éves lányotokat?

Figyelt kérdés
Hegyalja fesztiválra, a barátjával, aki 19 éves (akkor lennének 2 éve együtt), neki a 28 éves bátyjával és a 20 éves barátnőjével, a legjobb barátnőjével, aki 17, ha saját maga keresi meg rá a pénzt és a társaságból mindenkit ismertek?
2013. dec. 15. 15:02
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
0%

Csak ne keressenek rá a neten, hogy mi is ez a fesztivál...

[link]

2013. dec. 15. 15:58
 12/45 JnéHN ***** válasza:
48%
Én nem engednélek el, pont azért, mert volt 1-2 olyan pillanatod az életedben, amit leírtál. Eltitkolt dolgok a szülők előtt.
2013. dec. 15. 16:11
 13/45 anonim ***** válasza:
61%
Te mindig, minden körülmények között őszinte voltál a szüleiddel?
2013. dec. 15. 16:21
 14/45 anonim ***** válasza:
86%

Én biztosan nem engednék el egy 15 éves lányt, mert lehet bármilyen érett a korához képest, a SZÜLŐK tartoznak érte felelősséggel.

Ha bármi bajod lesz, elkeveredsz az ismerőseid mellől, túlkapod az ivászatot és mehetsz a detoxba, kirabolnak és megvernek, megerőszakolnak (és ne mondd, hogy ezek nem történhetnek meg), akkor nem téged fognak elővenni, hanem a szüleidet.

Sajnálom, amikor már 17-18 évesen képes lesz erkölcsileg és jogilag is vállalni a felelősséget a saját tetteiért, akkor majd elmehet, amíg minden az én vállamon van, addig azt mondom, hogy nem. Érjen még egy-két évet a dolog.

2013. dec. 15. 16:22
 15/45 A kérdező kommentje:
Nem. 9-14 éves koromig nagyon rossz kapcsolatunk volt, most már jó, főleg anyummal.
2013. dec. 15. 16:23
 16/45 anonim ***** válasza:

Nem erre céloztam, kedve utolsó, hanem arra, hogy 18 évesen feltételezhetően már jóval értelmesebb és érettebb, mit 15 évesen, és amíg az én tartozom felelősséggel a tetteiért, addig igenis jogom van beleszólni abba, hogy a kiskorú gyerekem mit csinál és hova megy.

Ez nyilván nem azt jelenti, hogy börtönbe zárom, de szerintem egy fesztivál nem gyerekeknek való.

2013. dec. 15. 16:41
 17/45 anonim ***** válasza:
0%
Az értelmi színvonalat nem a kor határozza meg.
2013. dec. 15. 16:42
 18/45 A kérdező kommentje:
Ahogy mesélték ott azért vigyáznak, főleg a lányokra. Tavaly volt a barátom bátyjának a barátnője, mosh közben megkértek egy havert, hogy vigyázzon rá, ha valaki elesett, már húzták is fel, nehogy eltapossa vki. Részegek között meg már rengetegszer voltam, 13 éves korom óta járogathatok koncertekre, de mindig barátokkal mentem, ahhoz meg túl ideges fajta vagyok, hogy egyedül maradjak, fényes nappal az utcán is ritkán megyek egyedül, mióta követett két forma, így lehet, hogy betegesnek hangzik, de nem maradok sehol sem egyedül, a legjobb barátnőm is ilyen, a barátom meg azért nem hagy ott még a városban sem, mert hatalmas hisztiket vágok le, ha ott hagy valahol. Persze sosincs kilőve az, hogy megtámadnak, de azért nem is valószínű, hogy pont engem támadnának meg. A rablás gyakoribb, majd varrok magamnak belső zsebeket pénznek, ilyesminek, amúgy sem merném még kistáskában sem tartani, egyszer általános iskola alsó tagozatán kivették a pénzt a táskámból, azóta zsebekben, cipőben tartom. Na jólvan nagyon kimagyarázom a dolgokat :DD Én biztos vigyázni fogok magamra, meg úgy egymásra is biztos fogunk. Lehet, hogy jön még a legjobb barátom, aki nekem olyan, mintha a bátyám lenne, őt is ismerik a szüleim, ha ő jön akkor a védelmem le van rendezve, nagyon bírom, elvesznek tőlem egy radírt, máris ugrik, kiáll értem, ahogy még egy csomó másik barátom is, nem értem miért :) De ha el leszek engedve apa tuti ad paprikasprayt. Ő az, aki nagyon félt, még pisztollyal is megtanított lőni:D
2013. dec. 15. 16:46
 19/45 anonim ***** válasza:
A paprikasprayt nem fogják beengedni. Amúgy sincs szükség rá.
2013. dec. 15. 16:50
 20/45 A kérdező kommentje:
Szerintem sincs, de apát ismerve van.
2013. dec. 15. 16:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!