Ti elengednétek a 14 éves lányotokat szilveszterkor?
A lány én vagyok:D úgy lenne ez az egész,hogy vagyunk kb 20an(ha nem többen) és így az utcán vagyunk este/éjjel elvagyunk,hülyéskedünk..
Inni nem iszok,mert engem nem úgy neveltek.
Hogyan hozzam fel ezt a témát,és hogyan beszéljem rá őket?
Utcára csak úgy, biztos nem.
Házibuliba, már ismert barátokkal, igen.
Igen házibuli lenne csak utánna mennénk ki.
De én nem akarok ilyen 1 fele már hazajönni hanem minimum egy 3-4ig. Szerintemegy évben egyszer lehetne ilyet engedni mert sehova sem szoktam bulizni járni.
14 éves lány vagyok.
Ahogy az ősöket ismerem tuti,hogy nem.
szal nem.
Kizárt.
Szilveszter éjjel még egy felnőttnek is különösen veszélyes az utcán "buliznia".
Ilyenkor hatványozottan megnő az egy négyzetméterre jutó részeg idióták száma. Ráadásul petárdáznak orrba-szájba.
14 évesen max. egy barátnőjéhez engedném át a lányt, ahol szülői felügyelettel bulizhatna.
Biztosan nem.
Barátnőhöz elmehetne,úgy,hogy ott van sok barátnő, a szülők meg azért rájuk néznek,de utcára,buliba,kocsmába egyátalán nem.
Én anno szülői felügyelet mellett ittam KO-ra magam 14 évesen, szilveszterkor.
Találékony korosztály ez, akárhol tudnak inni.
Elengedném, de tudjam hova megy, kikkel, telefon legyen bekapcsolva, és ha nem veszi fel, érte megyek.
Minek akartok kimenni az utcára? Ott semmi olyasmi nem lesz, amiért érdemes lenne. Tömegnyomor, verekedés, balhék, sok részeg ember, stb. Inkább maradjatok a házban, szórakozzatok ott. Ha nem mentek ki, lehet, hogy a szülők is elengednek. Nyilván nem úgy kell beharangozni, hogy 20fős házibuli lesz. Én is mehettem 13-14 évesen a barátnőimhez szilveszterezni.
Szerintem egyébként mindenképpen azt beszéld meg velük, hogy reggelig maradsz. Ennyi idősen egyértelműen benyomjátok majd a szunyát, nyugtasd meg a szüleidet, hogy van hol aludnod abban a házban, és hogy délelőtt hazamész. Persze este/éjfélkor beszéljetek telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!