Mit csináljak? El akarok innen menni.
Ma az történt hogy tesom mondta hogy takaritsak össze a szobámba.
Én mondtam neki hogy majd.
Apám be jött hogy mi a bajod??
Tesom bele verte a fejem a számitó gép asztal sarkába.
Apu meg egy szót sem szólt neki.
Pedig vérzett is.
Még neki adott igazat.
A hibákért bocsánat de sirok is.
Mit csináljak nem birok igy élni!!
Köszönöm szépen a választ.
Már megoldotuk minden gondtalan 2 napja.
Köszi
elképesztő :o
mindenképpen szólj a szüleidnek emiatt
kutyakötelességük megvédeni
arról nem beszélve, hogy a kicsit általában meg is szokták védeni
mindig nyomd fel a bátyádat
ez így nem normális
ha a szüleid nem segítenek akkor fordulj a gyermekvédelemhez, van ingyenes segélyvonaluk, hívd fel őket
Gondtalan, de meddig? Lehet, hogy holnap vagy holnapután újra megver?
Vagy lehet, hogy amiket előzőleg írtál, amolyan kiskamaszos túlzás és hülyítettél itt mindenkit?
Na, ha a első verzió jönne be és máskor is előfordul, hogy megver, akkor ne hagyd annyiban! Mert mindig azt fogja csinálni, hogy amikor te segítséget kérnél valakitől, akkor ő gyorsan "kibékül" veled.
utólsó elötti: szerintem erre nincs szükség.
Utólsó: legközelebb nem fogadom el.
Bocs , hogy ezt írom , de a tesód fiú létére bunkó.
Nem tudom , hogy neki el lett-e magyarázva , hogy a lányokat nem bántalmazzuk fizikailag... -.-"
Nekem is van egy 6 évvel fiatalabb húgom , mégis tök jól kijövünk , és segítünk egymásnak , igaz , én szívok miatta a legtöbbször , és az a baj , hogy sosem mondom el anyuéknak hogy mi van , de nem baj ... lassan megtelik a pohár ... Na ez most szerintem lényegtelen ... Szóval kényszerzubbonyba kell rakni , és leülni vele beszélni .Vagy be kell vinni a "Zizi-labor-ba" (Elmegyógyintézet)
Lehet ,hogy ez kicsit meredek , de ez a véleményem ...
Kitartás ... Nehezen , de túl éled ...
Én is túl éltem :)
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!