Szerintetek gáz, ha nem akarok diszkóba menni?
Szerintem egyáltalán nem. Én nem voltam életemben ilyen fajta helyen, de valahogy nem is hiányzik, persze szinte mindenkitől az ott szerzett "élményeket" hallani. Ha nem éreznéd magad jól ott, ne menj; kevesen vannak, akik nem járnak ilyen heylekre...
17/F
Jaja,kevés aki nem megy épp ezért lenne fura,hogy én nem megyek
S a baj az,hogy a szüleim se örülnének,ha nem mennék,szerintük ez szociális fejlődés szempontjából nagyon kár lenne kihagyni
Ha engem ez érdekelne....
Szerintem sem gáz!
Én discóban soha nem voltam, és őszintén: nem is hiányzik. Valahogyan taszít az ahogyan a korombeli ill. a fiatalabb nemzedék mostanában bulizik, kiráz tőlük a hideg. Mert azzal semmi bajom, hogy megiszik valaki 1-2 pohárral, de tudja hol a határ. Viszont mikor már arra megy ki a "játék", hogy totál részegre leissza magát, aztán összefekszik fűvel-fával...na az már nagyon nem jön be. Tisztelet a kivételnek, de ilyen sajnos nagyon kevés akad!
Szóval én úgy voltam vele, hogy elég a történeteket hallani, minek menjek olyan helyre ahol főleg ezek miatt nem érezném jól magam. Szóval én nem mentem, már nem is fogok...így fogadtak el.
24/N
De én nem a cigitől meg drogtól félek
Az igazság az, hogy nem szeretek táncolni, nem szeretek kiöltözni és nem szeretem festeni magam
Miért ? Mert 1. baromi unalmas ,2. semmi hasznom nincs belőle, 3. szivesebben aludnék minthogy riszáljam magam, 4. valami nagyon taszit az egésztől
Csak annyira égő lenne, ha nem mennék,az osztályunkból csak a szürke egérkék nem mennek, ha én se mennék akkor talán én sem lennék már az aki voltam az osztályom szemében,mert suiba 'nagylegény' vagyok s akkor errefel nem vagyok képes elmenni velük a diszkóba....áá, nem is tudom
sz*rjam le a véleményüket ?
Nem szabad az ilyet magadra erőltetni...
Ha nincs kedved mások miatt ne menj, helyette foglald le magad olyasmivel, amivel szívesen töltöd az időd. Azzal meg pláne ne foglalkozz, hogy ki mit mond.
Dehogy gáz, én sem járok ( az már más kérdés, hogy diszkóba már csak a zene miatt sem tenném be a lábam).
De teljesen feleslegesnek tartom az ilyen fajta "piálokbulizokhányok" típusú összejöveteleket .
én is ugyanígy vagyok mint te.
nem akarsz, nem mész, ennyi.
és igen sz*rd le. akik nem fogadnak el így, nem igazi barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!