Szerintetek gáz, ha nem akarok diszkóba menni?
Figyelt kérdés
16/L vagyok és elvégre most kezdődnek a bulik,bálok,stb., ezek mind diszkóban. De nekem nincs kedvem menni. Bár az osztályból is minden lány megy és furán viselkednének velem, hogy én nem megyek, csak ezért mennék. De valóban nincs kedvem se, ahelyett sokkal jobban ellennék, meg őszintén utálom festeni magamat és éjszaka riszálni magam. Nem tudom, valahogy úgy érzem, hogy erre még ráérek...Szerintetek nagyon gáz, hogy ilyen elképzelésem van ?2010. okt. 10. 10:51
11/14 anonim válasza:
na..még egy otthonülős tini..pff szégyen..-_-"
bezzeg az én időmben..
12/14 anonim válasza:
Én a helyedbe elmennék 1x. Már csak azért is, hogy a többieknek mondjam, hogy miért nem tetszett, és ne csak a levegőbe beszéljek. 1x mindent kipróbálhatunk ami nem életveszélyes:D
13/14 anonim válasza:
Nem gáz.
Én 25 éves vagyok, de kamaszként én egyszer sem voltam diszkóban, buliban. A buli nálam azt jelentette, hogy hétvégente a barátnőimmel beültünk egy kávéházba :D
25L
14/14 anonim válasza:
Szia!
Jól teszed. Légy önmagad és ne akarj megfelelni a többieknek. Lesz még alkalmad behódolni a "csordaszellemnek" ha felnőtt leszel és muszáj lesz. Élvezd az otthonodat és pihenj nagyokat, attól szép leszel. Szia
Eszter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!