Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak ha nagyon...

Mit csináljak ha nagyon akarok menni már bulizni, csajozni stb. de szüleim nem engedik? 13/F

Figyelt kérdés
Tudom h nincs még itt az ideje meg minden, de egyszerűen már nem akarok itthon ülni és zenét hallgatni egyedül elegem van ebből. Minden este msn-ezek és zenét hallgatok de semmi más kikapcsolódás nincs néha elmegyek haverokkal lógni de semmi több. 13/F
2009. dec. 28. 19:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Ez nem fog tetszeni,de egyetértek a szüleiddel még túl fiatal vagy ahhoz,h csajozni meg bulizni járj.Rengeteg dolgot lehet csinálni a zenehallgatáson kívül is,keress magadnak valami hobbit,sportolj,olvass...
2009. dec. 28. 19:36
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Ott a jobb kezed...
2009. dec. 28. 21:07
 3/13 anonim válasza:
43%

Én 16 éves koromig nem voltam sehol. Utána már jöttem mentem! Most meg itt vagyok 20 évesen és sehova nincs kedvem menni.

Tanulság: Maradj otthon a seggeden, eddzél sokat! Jah és buliba meg ugyse lehet csajozni! Az egy éjszakás kalandhoz meg még kis *öcs vagy. Azt majd azután, ha elkezdett szőrösödni!

2009. dec. 29. 00:23
 4/13 anonim ***** válasza:
76%

Megértelek. 13 voltam a millenniumi szilveszterkor. Majd megőrültem hogy nem mehetek sehova pedig mindenhol azt láttam, hogy mekkora bulik lesznek.

A szüleim otthon maradtak és tv-ztek megittak egy pohár pezsgőt, lencsét meg hasonló. Én viszont már pár nappal korábban beszéltem a barátaimmal akiket szintén nem engedtek sehova. Megbeszéltem a szüleimmel, és a barátaim átjöhettek. Ott aludtak nálunk, videójátékokkal játszottunk, kóláztunk amitől hajnali 3ig le se lehetett minket lőni, és elhülyültünk. Persze úgy, hogy a szüleim a földszinten voltak.

Hasonlót talán neked is megengednek.

2009. dec. 29. 07:07
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat egyébként sportolok 5 évig fociztam most röplabdázom . A foci nagyobb lekötöttség volt és most h több a szabadidőm így jött ez az egész . ( a szilveszteri kanbuli meglesz :) )
2009. dec. 29. 08:37
 6/13 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

Tökre meg értelek:)

Velem is ezt csinálja apám...aztán ha rájön az 5perc(elég gyakran) akkor meg azért cseszegtett,hogy nem járok sehova.Persze van benne valami,mert napközben sem megyek el nagyon.

De ennek is megvan az oka:hétköznap délután tanulok,mosogatok,edzésre megyek.Így hétköznap nincs időm ilyenekre.Hétvégén pedig délelőtt segítek,délután meg készülnek a haverok a buliba.Hát így nem is megyek sehova.

Féltenek a szüleid,ami érthető.Most amit tudsz tenni,hogy vársz.Csajozni nem csak buliban lehet.A szüleidet pedig arról is meggyőzheted akár,hogy néha áthíod a haverokat.Zenét hallgatok,dumáltok.Tudom,nem nagy buli,de jobb mint a semmi.Nekem erre sincs lehetőségem...

14/L

2009. dec. 29. 12:31
 7/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod!! az a baj nincs sok haverom aki meg van azt meg vagy nem engedik vagy messze lakik. De várok nem tudok mást tenni. ÉS jó hogy tudom vannak még így!!!
2009. dec. 29. 14:55
 8/13 anonim ***** válasza:
76%

Én 13 éves voltam amikor anyumék elengedtek először a nővéremmel koncertre. Most vagyok 15 éves és még most sem mászkálhatok nagyon semmilyen koncertre.De nem is hiányzik.

Lesz még rá időm nem? Majd ha nagykorú leszek vagy betöltöm a 17-et. 13 évesen nem is álmodtam olyanról, hogy valahova elengedjenek a barátaimmal vagy egyedül.De nem is zavart.

15/L

2010. jan. 1. 21:17
 9/13 anonim ***** válasza:
89%

Én azt hiszem 14 voltam amikor először elmentem úgy igazából szórakozni. Azóta Alkohol, marihuana, cigi minden volt. Szar ember vagyok el kell ismerjem. Szóval még várj egy kicsit hogy erősödjön a jellemed és ne járj úgy mint én. :)

16/F

2010. jan. 5. 21:53
 10/13 anonim ***** válasza:
54%

én 13 évesen kezdtem és azóta megvolt ár minden: pia, joint, cigi stb. :D

de nem cigizek és nem vagyok függő. csak inni szoktam.

én megengedném, ha van önkontrollod nem szoksz rá semmire.

(a pia az nem számít :D)

14/F

2010. jan. 6. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!