Mit csináljak ha nagyon akarok menni már bulizni, csajozni stb. de szüleim nem engedik? 13/F
Figyelt kérdés
Tudom h nincs még itt az ideje meg minden, de egyszerűen már nem akarok itthon ülni és zenét hallgatni egyedül elegem van ebből. Minden este msn-ezek és zenét hallgatok de semmi más kikapcsolódás nincs néha elmegyek haverokkal lógni de semmi több. 13/F2009. dec. 28. 19:17
11/13 anonim válasza:
Nekemsem engednék..de már megszokták:D ha nem engednek elmegyek.. aza jó hogy apámat olyan könnyen az ujjam köré csavarom :$ Így negvesz mindent..és elis enged este:P Ha meg nem akkor megvan az ajtó kulcsa :D ....aza baj hogy énis korán keztdetm 13/ lány vagyok..de már iszogatunk..stb.stb..
12/13 anonim válasza:
Igazából az én szüleim azt a módszert követik, hogy 1. a tanulás, de azt csinálok, amit akarok! Ha megengednek mindent, akkor már nem is olyan érdekes, meg minden
*Szóval: Ha engednének egy kicsit, akkor előbb-utóbb benned is megjelenne egy önkontroll, vagy hasonló! Ezek után pedig tudatosan mész, és nem lehet gond!
13/13 anonim válasza:
Szia én is hasonló gondokkal küzdök.
üdv 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!